Hogyan tudnek elcsabitani egy akarmijen fiut?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, es kene egy par tanacs...
van egy fiu akit nem ismerek, de el szeretnem csabitani. hogyan csinljam?
2014. jan. 26. 08:13
1/9 anonim válasza:
Intelligenciával mondjuk, az nagyon imponáló tud lenni. *akármilyen
2/9 anonim válasza:
Mutasd megneki a melleid azt kész
3/9 anonim válasza:
Szólj hozzá.
Én is így vagyok egy csajja csak attól félek van pasija.
De mindenképp beszélj vele.
6/9 anonim válasza:
tök jó, ohgy 16 évesen a csjaok már nem randizni akarnak, megbarátkozni, ismerkedni, hanem egyből elcsánbítani és megdugatni amgukat a nyomi kis bienber pasikákkal....gratulaaaaaa, hova tarta világ szent ég...:/
8/9 anonim válasza:
Úgy, hogy megtanulsz helyesen írni. '-.-
9/9 C0r3 válasza:
Először talán jól kéne kinézned. Ha ez megvan akkor már más nem is kell nagyon. Viszont azt mi nem tudjuk, hogy te mennyire nézel ki jól, szóval nézz a tükörbe és osztályozd magad 10-es skálán. Aztán osztályozd az ízlésed is. Ha ez (ŐSZINTÉN) 9 felett van, akkor van esélyed. Legalábbis én akkor leszólítanálak. Ami nálam nagy szó, mert eddig 1 lányt sem szólítottam le, csak fordítva. Ha a srácnak nem ilyen nagyok az igényei, vagy nem valami szép akkor nyílván elég a 6-7. (16F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!