Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet egy pasit elcsábí...

Hogyan lehet egy pasit elcsábítani?

Figyelt kérdés
régebb amelyik pasit akartam mindig megszereztem most pedig szintesenki sem akad vagyis lenne de azok nem tetszenek.. és már a pasizást is meguntam komolyabbat szeretnék.hogyan lehet titeket fiuk elcsábitani? mi tetszik nektek ?(a nagy mell csinosság jó segg stb stb mellett ) és hogyan lehet titeket hosszabb távra megtartani?

2014. jan. 8. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most elcsábítani akarod vagy megtartani?
2014. jan. 8. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
a PI NA hatalma!
2014. jan. 8. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem ártana egy kis műveltséget felszedni.
2014. jan. 8. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
magassarkú (persze nem durván, csak, hogy ne lapos talpú cipő legyen). Az szépen kiemeli a formás, hosszú lábakat, és a feneket. Megspékelve cicanacival, vagy harisnyával és szoknyával.... nagyon csábító tud lenni
2014. jan. 8. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Legyél otthonos a konyhában és szenvedélyes az ágyban.
2014. jan. 8. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
szopással
2014. jan. 8. 17:07
 7/12 savanyújóska ***** válasza:

Speciel enegem pont nem vonz különösebben a nagy mell, inkább kisebb legyen, de formás. Egyébként nekem elég fontos, hogy legyen saját életem a kapcsolatban is, és vice versa, ne legyen belőle balhé, ha egy-egy estét baráti körben szeretnék eltölteni, esetleg a barátnőm nélkül. Ezen felül jó, ha nem teljesen kiszámítható az ember, ezt egyik fél sem szereti annyira általában. Ne legyél könnyen elérhető, de elérhetetlen sem, ez az elején mindig felpörgeti a dolgokat. (Persze csak óvatosan, nehogy lelohadjon szegény srác lelkesedése.) Ha meg megvan, megtartani valakit szerintem már két ember munkája...

19F

2014. jan. 8. 17:08
 8/12 A kérdező kommentje:
otthonos vagyok szerintem cicanadrágot gyakran hordok és magassarkut is nem ilyen tűsarkut hanem amiben normálisan lehet menni .. és nem ilyen választ várok h PINA és szopással
2014. jan. 8. 17:09
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak .. én is tudom hogy mind a két félnek jó egy kis kikapcsolódás én sem szeretem ha moccani nem tudok a páromtól ő is legyen a haverjaival meg én is a barátnőimmel .. ez természetes :)
2014. jan. 8. 17:11
 10/12 anonim válasza:
Nemtom, de a csinosság alapfeltétel :D mindenekelőtt legyen humora nagy mellek big boobs, huge ass, ezek is tényezők... :D
2014. jan. 8. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!