Hogyan lehet egy pasit elcsábítani?
Figyelt kérdés
régebb amelyik pasit akartam mindig megszereztem most pedig szintesenki sem akad vagyis lenne de azok nem tetszenek.. és már a pasizást is meguntam komolyabbat szeretnék.hogyan lehet titeket fiuk elcsábitani? mi tetszik nektek ?(a nagy mell csinosság jó segg stb stb mellett ) és hogyan lehet titeket hosszabb távra megtartani?2014. jan. 8. 17:01
1/12 anonim válasza:
Most elcsábítani akarod vagy megtartani?
3/12 anonim válasza:
Nem ártana egy kis műveltséget felszedni.
4/12 anonim válasza:
magassarkú (persze nem durván, csak, hogy ne lapos talpú cipő legyen). Az szépen kiemeli a formás, hosszú lábakat, és a feneket. Megspékelve cicanacival, vagy harisnyával és szoknyával.... nagyon csábító tud lenni
5/12 anonim válasza:
Legyél otthonos a konyhában és szenvedélyes az ágyban.
7/12 savanyújóska válasza:
Speciel enegem pont nem vonz különösebben a nagy mell, inkább kisebb legyen, de formás. Egyébként nekem elég fontos, hogy legyen saját életem a kapcsolatban is, és vice versa, ne legyen belőle balhé, ha egy-egy estét baráti körben szeretnék eltölteni, esetleg a barátnőm nélkül. Ezen felül jó, ha nem teljesen kiszámítható az ember, ezt egyik fél sem szereti annyira általában. Ne legyél könnyen elérhető, de elérhetetlen sem, ez az elején mindig felpörgeti a dolgokat. (Persze csak óvatosan, nehogy lelohadjon szegény srác lelkesedése.) Ha meg megvan, megtartani valakit szerintem már két ember munkája...
19F
8/12 A kérdező kommentje:
otthonos vagyok szerintem cicanadrágot gyakran hordok és magassarkut is nem ilyen tűsarkut hanem amiben normálisan lehet menni .. és nem ilyen választ várok h PINA és szopással
2014. jan. 8. 17:09
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak .. én is tudom hogy mind a két félnek jó egy kis kikapcsolódás én sem szeretem ha moccani nem tudok a páromtól ő is legyen a haverjaival meg én is a barátnőimmel .. ez természetes :)
2014. jan. 8. 17:11
10/12 anonim válasza:
Nemtom, de a csinosság alapfeltétel :D mindenekelőtt legyen humora nagy mellek big boobs, huge ass, ezek is tényezők... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!