Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet egy pasit elcsábí...

Hogyan lehet egy pasit elcsábítani?

Figyelt kérdés
régebb amelyik pasit akartam mindig megszereztem most pedig szintesenki sem akad vagyis lenne de azok nem tetszenek.. és már a pasizást is meguntam komolyabbat szeretnék.hogyan lehet titeket fiuk elcsábitani? mi tetszik nektek ?(a nagy mell csinosság jó segg stb stb mellett ) és hogyan lehet titeket hosszabb távra megtartani?

2014. jan. 8. 17:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolom változó, milyen pasit, és hol stb. Engem pl. sehogy, mert makacs vagyok de főleg veréb. :D Nekem pl. a pimasz, de nem nagyszájú lányok szoktak tetszeni. Vagy a kicsit antiszociális beütésű lányok. Hosszabb táv az "kizárt dolog, mer azt nem tudom". De gondolom az azért a fiún is múlik. Szerintem azt ketten kell elszabni.

28/f

2014. jan. 8. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet magadról, kíváncsi vagyok rád.
2014. jan. 23. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!