Fiúk! Fontos nektek, hogy a lányért meg kelljen küzdeni?
egy adott pontig oké de nem háborúez...
söt én már annyit küzdöttem lányokért (persze sz*rt se értem el..) hogy már lesz*rom... küdjön a fene mikor SEMMISEJÓ NEKTEK!!!!! -_-''
Nekem fontos...
(Mondjuk én harcosnak is tartom magam :D)
nem igazán csípem,főleg ha érezhetően játszma a dolog.
persze ha pozitív visszajelzés is van,akkor az kb ugyanaz,mintha nem is kellene küzdeni,vagyis kialakítható egy ismerkedés.
és persze,hogy nem kell kiteregetni a lapokat az elején,végülis csak egy idegen a másik.
"teperni" meg maximim annyira szoktam,amennyire ő teper értem,vagy annyira se.
Én meg azt szeretem, ha a lány viszont szeret. Ha kimutatja ő is az érzelmeit, és látom rajta, hogy ugyanúgy szeret engem, mint én őt.
Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön dobja szét a lábait, mert az a fajta csaj soha nem volt az esetem, viszont a másik végletbe se kell átmenni, amikor a csillagokat is lehozhatom neki, ennek ellenére érzelmileg ugyanúgy viselkedik, mint egy darab bot.
"Egy lányért kell küzdeni, és azért is hogy megtartsd."
Nem. Egy lányt szeretni kell, hogy megszerezd, és szeretni, hogy megtartsd. Legalábbisaki nálam ez így megy.
Őszinteség, bizalom, és szeretet. Ez minden kapcsolat alapja, nem pedig az, hogy hogy lehet elvből, taktikázva kvázi érzelmileg átverni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!