Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek fontos, hogy egy...

Fiúk, nektek fontos, hogy egy lánynak milyen az alakja? Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nincs topmodell alakom, de eddig annyira nem zavart.Nem rég viszont volt egy randim és a srác folyton arról beszélt, hogy neki mennyire fontos az, hogy csinos legyen egy lány.Azóta nem keresett..gondolom nem voltam elég csinos Neki.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 25. 19:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20-as vagyok megint: az kimaradt, hogy a "csinos" nem feltétlenül az alakra vonatkozik, inkább a megjelenésre és az öltözködésre. szóval egy kifejezetten kövér nő is lehet "csinos", és egy topmodell is tud rosszabb napjain úgy megjelenni, hogy észre sem veszik az utcán
2014. jan. 25. 20:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és a tanácsokat is! :)
2014. jan. 25. 20:39
 23/28 pinkpancser ***** válasza:
Nem modellalkat, de nem rossz. Nagyon nem rossz ;)
2014. jan. 25. 20:45
 24/28 anonim válasza:
szia lány vagyok, szóval bocsi. Szerintem nem rossz az alakod, de látszik, hogy kicsit igénytelen. Hogy semmit nem tettél érte, hogy jobb legyen, ezért kicsit löttyedt. Inkább ez a baj. Ja és a másik, hogy mindig kint a melled. Szerintem ez olyan unintelligens...mért nem vagy szégyenlős? tényleg olyan pasit szeretnél, aki ez alapján választott?
2014. jan. 25. 23:43
 25/28 anonim válasza:

Szia,

az alkatod teljesen jó, a szélesebb csípő szép, nőies. A hasadon, derekadon viszont elég sok a felesleg és ehhez még olyan ruhákat is veszel fel, amik ezt láttatják. Kellene sportolnod és egészségesebben táplálkozni, mondjuk max heti 1-2 alkalommal édesség, könnyű, nem zsíros vacsora, tápláló reggeli, ebéd, havi max 1-2 chips, gyorskaja,kevés szénhidrát(kenyér, tésztafélék) heti 3x1,5 óra edzés, kardióval.Olyan 14-17-nek tippellek az alkatod alapján.Ha most nem figyelsz oda, néhány év múlva sokkal nehezebb lesz és sokkal rosszabb lesz a helyzet.A külsőnk 20 éves kor alatt ajándék, utána rajtunk múlik... A dekoltázs nagy, túl kihívó.Nagyon szép a cicid, de inkább a ruha szabásával hangsúlyozd. Kevésbé kivágott, de elegánsabb ruhával, szolid, de igényes sminkkel az olyan fiúk érdeklődését fogod felkelteni, akik értékelik a lányokat és nem csak szexre kellenek. 27 éves nő vagyok, 18 éve sportolok, 11 éve elég komolyan, ráadásul olyat, hogy a versenyeknél figyelni kellett a súlyra, ez az életem része lett. Simán elnéznek 20-22 évesnek, előfordul, hogy nálam jóval fiatalabb fiúk is próbálkoznak nálam. Ezt kívánom Neked is :)

2014. jan. 26. 01:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy nagyon nem az alakodnak megfelelően öltözködsz. Felhúzod a csípőnadrágot az úszógumidra, megfejeled ezt egy feszülős felsővel, és máris nem tudja eldönteni az illető, hogy melyik derekadat szeresse. Van rajtad azért hájika, látszik, hogy nem mozogsz semmit, de annyi baj legyen. Nem kell mindenkinek fitness macának lenni. (Bár a mozgás nagyon egészséges.) De minek erőltetni olyan ruhákat, amik totálisan előnytelenek? Húzz fel olyan nadrágot ami felér a derekadig, kérlek.
2014. jan. 26. 02:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gondod? Tökéletes az alakod!
2014. jan. 26. 08:43
 28/28 anonim válasza:
0%

Nekem tetszik :)

Tudod, a kutyák játszanak csontokkal.Te pedig se kövér, se fogpiszka nem vagy.

2014. febr. 9. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!