Fiúk, nektek fontos, hogy egy lánynak milyen az alakja? Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?
Tudom, hogy nincs topmodell alakom, de eddig annyira nem zavart.Nem rég viszont volt egy randim és a srác folyton arról beszélt, hogy neki mennyire fontos az, hogy csinos legyen egy lány.Azóta nem keresett..gondolom nem voltam elég csinos Neki.
Szia,
az alkatod teljesen jó, a szélesebb csípő szép, nőies. A hasadon, derekadon viszont elég sok a felesleg és ehhez még olyan ruhákat is veszel fel, amik ezt láttatják. Kellene sportolnod és egészségesebben táplálkozni, mondjuk max heti 1-2 alkalommal édesség, könnyű, nem zsíros vacsora, tápláló reggeli, ebéd, havi max 1-2 chips, gyorskaja,kevés szénhidrát(kenyér, tésztafélék) heti 3x1,5 óra edzés, kardióval.Olyan 14-17-nek tippellek az alkatod alapján.Ha most nem figyelsz oda, néhány év múlva sokkal nehezebb lesz és sokkal rosszabb lesz a helyzet.A külsőnk 20 éves kor alatt ajándék, utána rajtunk múlik... A dekoltázs nagy, túl kihívó.Nagyon szép a cicid, de inkább a ruha szabásával hangsúlyozd. Kevésbé kivágott, de elegánsabb ruhával, szolid, de igényes sminkkel az olyan fiúk érdeklődését fogod felkelteni, akik értékelik a lányokat és nem csak szexre kellenek. 27 éves nő vagyok, 18 éve sportolok, 11 éve elég komolyan, ráadásul olyat, hogy a versenyeknél figyelni kellett a súlyra, ez az életem része lett. Simán elnéznek 20-22 évesnek, előfordul, hogy nálam jóval fiatalabb fiúk is próbálkoznak nálam. Ezt kívánom Neked is :)
Nekem tetszik :)
Tudod, a kutyák játszanak csontokkal.Te pedig se kövér, se fogpiszka nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!