Fiúk, nektek fontos, hogy egy lánynak milyen az alakja? Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?
Tudom, hogy nincs topmodell alakom, de eddig annyira nem zavart.Nem rég viszont volt egy randim és a srác folyton arról beszélt, hogy neki mennyire fontos az, hogy csinos legyen egy lány.Azóta nem keresett..gondolom nem voltam elég csinos Neki.
Húú..:D Köszi a válaszokat, kicsit másra számítottam.
Akkor nem tudom mi lehetett a gond, mert úgy tünt jól érzi magát velem. Talán csak úgy alapból nem voltam az esete.:)
"Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?"
A képeket elnézve, pont az ilyen lányok láttán kezdek el parázni, hogy hogy menjek oda, stb. Nem az a kérdés, hogy szóba állnék-e... meg se fordult a fejemben ilyen kérdés.
Azt a srácot meg felejtsd el, nem 100-as.
# 9
Te is itt vagy jelenlévő, akkor a te véleményed se számít???
Kérdezőnek: Igaz, én lány vagyok, de azért remélem nem gond, hogy válaszolok.Klassz az alakod! Nekem kb. ilyesmi a vágyam, de én messze járok ettől még. Ne legyél szomorú, mint látod sok pasinak bejössz! Persze, az arcod és belső is számít, de az alakod szinte tökély.
16/L
Szerintem sem tökéletes az alakod ahogy itt sokan leírják.
DE ettől még tetszik és semmiképp nem lenne akadály.
De sportolj többet.
18/F
Köszi a válaszokat.:)
Szerintem sincs tökéletes alakom.. a karom pl. túl vékony, a combom vastag, a bokám csontos, viszont a derekam túl széles, és + még a hasamra se lehet sok jót mondani.Nem is akarok fullos alakot, csak azt hittem van esélyem a srácnál, meg híztam is az el múlt hetekben és azt gondoltam/gondolom,hogy ez lehet a gond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!