Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek fontos, hogy egy...

Fiúk, nektek fontos, hogy egy lánynak milyen az alakja? Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nincs topmodell alakom, de eddig annyira nem zavart.Nem rég viszont volt egy randim és a srác folyton arról beszélt, hogy neki mennyire fontos az, hogy csinos legyen egy lány.Azóta nem keresett..gondolom nem voltam elég csinos Neki.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 25. 19:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Húú..:D Köszi a válaszokat, kicsit másra számítottam.

Akkor nem tudom mi lehetett a gond, mert úgy tünt jól érzi magát velem. Talán csak úgy alapból nem voltam az esete.:)

2014. jan. 25. 19:33
 12/28 anonim ***** válasza:
65%
Azért annyira ne bízd el magad, bőven van rajtad hurka, főleg az utolsó képen látszik. Nem kéne olyan méretet erőltetned magadra, ami szétszakad rajtad :)
2014. jan. 25. 19:35
 13/28 anonim ***** válasza:

"Szóba állnátok egy ilyen külsejű lánnyal?"

A képeket elnézve, pont az ilyen lányok láttán kezdek el parázni, hogy hogy menjek oda, stb. Nem az a kérdés, hogy szóba állnék-e... meg se fordult a fejemben ilyen kérdés.

Azt a srácot meg felejtsd el, nem 100-as.

2014. jan. 25. 19:36
 14/28 anonim ***** válasza:
tömni való... :-D
2014. jan. 25. 19:37
 15/28 anonim ***** válasza:
Csajszi! Minden oké veled! Fel a fejjel:) A pasi pedig egy tapló volt!
2014. jan. 25. 19:38
 16/28 anonim válasza:

# 9

Te is itt vagy jelenlévő, akkor a te véleményed se számít???

Kérdezőnek: Igaz, én lány vagyok, de azért remélem nem gond, hogy válaszolok.Klassz az alakod! Nekem kb. ilyesmi a vágyam, de én messze járok ettől még. Ne legyél szomorú, mint látod sok pasinak bejössz! Persze, az arcod és belső is számít, de az alakod szinte tökély.

16/L

2014. jan. 25. 19:47
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem sem tökéletes az alakod ahogy itt sokan leírják.

DE ettől még tetszik és semmiképp nem lenne akadály.

De sportolj többet.

18/F

2014. jan. 25. 19:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Az alakoddal nincs baj, csak az öltözködéseddel. Egy jól megválasztott ruha istennővé tesz. Azt a bal**sz pasit meg felejtsd el!
2014. jan. 25. 19:55
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Szerintem sincs tökéletes alakom.. a karom pl. túl vékony, a combom vastag, a bokám csontos, viszont a derekam túl széles, és + még a hasamra se lehet sok jót mondani.Nem is akarok fullos alakot, csak azt hittem van esélyem a srácnál, meg híztam is az el múlt hetekben és azt gondoltam/gondolom,hogy ez lehet a gond.:)

2014. jan. 25. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz, de szerintem lehetne alakítani. egyrészt, amit már írtak, hogy előnyösebben kellene öltözködnöd, valóban kicsit sokat mutatsz a cicidből és mintha túl szűk felsőket hordanál. próbálj olyan nadrágokat esetleg, amik nem pont a csípőd alatt végződnek, mert a csípőd valóban nem túl vékony és ezek kiemelik. szerintem egy kicsit sportosabb lehetnél, a mozgás amúgy is jó és biztosan nem árt :) (plusz közben is lehet ismerkedni). nem tudom,hogy hogyan eszel, de talán a cukrokkal, és a nagyon zsíros dolgokkal vigyázz jobban (nem kell teljesen kizárni, csak óvatosan). amúgy lány vagyok, nekem is tömörebb alakom volt pár éve, valami hasonló, főleg a hasam volt nekem is kritikus. sikerült leadnom és így sokkal jobban érzem magam. nem kell szenvedni meg önbizalomhiányosnak lenni ettől, de egy kicsit lehet alakítani :) hajrá ;)
2014. jan. 25. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!