Szerelmes vagyok? Lehet ezt annak nevezni? 17/l
Van egy fiú akivel egy ideje beszélgetünk már.Nem az ideálom+ nagyon messze is lakik stb. ,de mindig mosolygok,ha ir,és remeg a gyomrom stb.LEgtöbbször rá gondolok..ez mi lehet?
Nem kérek negítiv komikat!
Én nem mondanám egyértelműen azt, hogy szerelmes vagy.
Lehet ez simán a nagyon kedvelem, nagyon szimpatikus kategória vagy egy hirtelen fellobbanás, amikor is tulajdonképpen teljesen ugyanazt érzi az ember, mintha szerelmes lenne, aztán ha az adott két ember egymástól távol kerülne, nem beszélnének egy bizonyos ideig, akkor a pillanatnyi fellángolás esetében az érzések elhalványulnának, már nem lennének olyan intenzívek, szerelemnél pedig nem halványul el semmi, hanem azt érezné végig az illető, hogy nagyon hiányzik az a másik és nagyon nehéz nélküle.
Én tapasztaltam már azt, amit te leírtál, aztán kiderült, hogy mégsem szerelem volt, csak egy pillanatnyi fellángolás, ami aztán elmúlt.
Szóval ezt majd az idő szerintem egyértelműen megmutatja neked, hogy mit is érzel valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!