Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt szép,17-25 év közötti...

Van itt szép,17-25 év közötti biszex csajszi, aki esetleg ismerkedne velem?

Figyelt kérdés
18 éves, pesti lány vagyok:) Na pussz, srácok csak beszélgetni írjanak!

2014. jan. 24. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ehhh, Te srác vagy! :D
2014. jan. 24. 19:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiváncsi a véleményedre, főleg, mert nem igaz ;)
2014. jan. 24. 19:07
 3/8 Susie J. válasza:
én 19 szintén pesti :))) írj privit
2014. jan. 31. 17:45
 4/8 anonim válasza:
Én is pesti 18 éves szöke leány vagyok irj privit
2014. febr. 6. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:

ööö... bocsi, nem kötöszködni akarok, de tényleg nem tiszta nekem a kép... miért csak biszex, a leszbi miért nem jó? illetve mi neked a szép? mert ez annyira relatív. nem akarok senkit se megbántani, de a rajzolt szemöldökös szilikonbabák a többségnek szép... nekem nem... nem tudnád szűkíteni a kört, és esetleg leírni micélból lenne az ismerkedés?

21/l/bi

2014. febr. 7. 00:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utsó! Mert olyan csajokkal akarok ismerkedni, aki a pasikhoz is vonzódik..vagy tán ez elárulja a nememet? Bocs.. Hát a szépsg relatív, aki magárül azt hiszi h szép, aztán majd én döntök úgyis, h megismerkednék e vele, vagy sem..meg fordítva
2014. febr. 11. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól értelmezem olyan csajt akarsz, aki benne van az édeshármasban... én néha jól megdughatod, ha méltónak találod rá... Köszönöm de nem kérek a megtiszteltetésből
2014. febr. 11. 17:12
 8/8 anonim válasza:
van 25/bi :)
2014. febr. 12. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!