Mondta a bemutatkozó kisfilmben h nagyon bejön a csajoknak, mert nagyon nagy a dumája és h 16tól 40 éves korig mindenki eszi. és tényleg így van megkérdeztem lány osztálytársaimat meg még pár csajt és mindnek bejön. hatalmas nagy forma h lehetnék ekkora csajmágnes?
Figyelj én nagyon imádom Auréliót,igazi egyéniség,ő a kedvencem a VV6-ból.1 férfi aki fel tudja vállalni az érzéseit! viszont ne akarj rá hasonlítani! mindenki a maga módján egyéniség,ne legyél utánzat!
2014. jan. 24. 17:20
12/22 anonim válasza:
Látom, elég nagy segg vagy kérdező, de azért segítek. Nem kell lószart se tenned. Jelentkezel a kövi ilyen szarságba és akkor majd minden segg, olyan segg akar lenni mint Te. Egyáltalán nem vagyok seggekre féltékeny mielőtt seggeskednél. Én elég jó vagyok anélkül is, hogy média által felpumpált seggé akarjak hasonlítani.
2014. jan. 24. 17:22
13/22 A kérdező kommentje:
11es: nem akarok rá mindenben hasonlítani rá, csak azt akarom h nekem is ilyen nagy dumám legyen. fülbevalóm is van de az már előtte is volt meg a hajam is be van lőve mindig
többieknek: irigység=betegség ;)
2014. jan. 24. 17:25
14/22 anonim válasza:
"többieknek: irigység=betegség ;)"
Többieknek? Neked nem? Olvasd már vissza a saját kérdésed.
2014. jan. 24. 17:28
15/22 anonim válasza:
Caversaccio Aurelio Onorato lenne az aktualis sztar? :))) Aki egy megrogzott hazudozo es meg is az szerepel a jelentkezesi lapjan, hogy utalja a hazug embereket? Aki orszag-vilag elott leqrvazza az edesanyjat? Meg ha az is lenne sem mondanek ilyet az anyamrol.
Szoval szerintem inkabb zsak a foltjat. Akinek ilyen kell, az nekem nem :P Es milyen jol el is vagyok ebben az allapotban :)
2014. jan. 24. 17:30
16/22 anonim válasza:
Soha nem volt olyan szintu sportolo, hogy a mezszamat magara kellene tetovaltatnia :) Vicces a srac ... egyaltalan pasi az ilyes siro-rivo "kislany"?
2014. jan. 24. 17:33
17/22 anonim válasza:
Minden nap sírj. Puszilgasd az idegen csajokat és ne menj terráriumba. Annyira bejön a csajoknak, hogy mindenkitől kosarat kapott :D
2014. jan. 24. 17:55
18/22 anonim válasza:
Jajj te is olyan kis gázkamra szökevény akarsz lenni? hajrá...
2014. jan. 24. 17:57
19/22 anonim válasza:
Nézz ki úgy mint egy jóllakott napközis,és sírj,rinyálj jó sokat! Vagy változz kis csajjá :)
2014. jan. 30. 18:02
20/22 anonim válasza:
(A tesóm eleve hasonlít rá) csak sajnos a tesóm :PP fujj. na..
Vágasd olyanra a hajad , nemtudok többet mondani tudni kéne h hogy nézel ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!