Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hasonlíthatnék a...

Hogyan hasonlíthatnék a nővéremre?

Figyelt kérdés
Ő mindig egy amolyan pasik kedvence volt: jó alak, jó kisugárzás, csinosan öltözik, pl magassarkúban flangál állandóan, és olyan "pipiskedő". Pl ma is kiszállt az autóból napszemüveg rajta, csinos és tudja magát "kelletni" de ő sportcipőben is dögös. Én meg olyan semmilyen vagyok, hibába néznek meg ha megyek valahova, de egy szürke senki vagyok....
2012. ápr. 19. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérj tőle tippeket :) Hány éves vagy?
2012. ápr. 19. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy nem is rá kellene hasonlítanod, mert akkor csak egy utánzat lennél. Inkább próbálj saját stílust kitalálni. Milyen szürke vagy, miket hordasz, ruhát, frizurát és hány éves vagy?
2012. ápr. 19. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Keress nálad rondább barátnőket, hogy kitűnj köztük. Akkor egyből téged szúrnak ki a palik.
2012. ápr. 19. 13:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Én 21 vagyok, a tesóm meg 33. Igen ő jóval idősebb tőlem, de már 20 évesen ilyen volt.

Milyen ruhákat hordok: sportcipő (télen mondjuk csinosabb csizmák, nyáron meg papucs), fekete/kék csőszárú farmerok, nyomott mintás pólók, ilyesmi. A hajam általában össze van fogva mert göndörödik és nem tudok vele mit csinálni + idegesít ha lelőg. De amúgy barna színű. Magas vagyok: 175 cm és 61 kg.

2012. ápr. 19. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Frizura váltás, élénkebb színek, persze olyanok amik még neked is bejönnek ebben a kategóriában. Nem kell feltétlenül hasonlítanod rá, csak kicsit frissítsd fel magad.
2012. ápr. 19. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Bakker én beindultam rád! Megadnád a számod ?
2012. ápr. 19. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:

nálunk is ez van, még fel is merült bennem, h te vagy a húgom... te is utálod ezért a lelked mélyén a nővéredet?

amúgy egyetértek azokkal, akik azt mondják, h ne őt próbáld leutánozni, hanem alakíts ki saját, egyedi stílust, ami jól áll neked. sokkal hitelesebb lesz, mintha más bőrébe akarnál bújni és a pasiknak is jobban bejön majd. a srácok hamar leveszik, ha másnak akarsz látszani, mint ami vagy.

2012. ápr. 19. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
sportcipő helyett bőrcipő, póló helyett ing, kibontott haj, és máris sokkal csinosabb vagy. Szerintem viszont nem kell mindig 100%-ig csinosnak lenni, ha te más típus vagy, akkor ne erőltesd.
2012. ápr. 19. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
tudod azt szokták mondani, hogy az olcsó áru iránt mindig nagy a kereslet. A minőséget kevesebben keresik. Nem megbántani akartam a nővéred, de egy helyen ezt olvastam. Nem biztos, hogy az a jó, ha folyton körülötted nyomulnak, az nekem kicsit visszatetsző. nem pont rá kell hasonlítani, alakíts ki egy saját stílust :)
2012. ápr. 19. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Úristen ne fogd már össze a hajad az istenit. Minek fogják össze a csajok hajukat. Tök ronda... -.-
2012. ápr. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!