Mit tegyek? Gyanakszom a páromra és a nővéremre, ugye értitek hogy hogyan. Már szóltam a páromnak és azt mondta h. e vagyok. Vele sokkal jobban elvan, nevetgélnek, félre vonulnak meg ilyenek. Már ott tartok hogy gyűlölöm a nővérem .
Megértem,de szerintem maradj higgadt,és ne kiabálj,mert akkor márcsak azért is csinálják.
Beszlkd meg a nővéreddel,hogy mi a szándéka...ha jóban vagytok tuti megoldjátok! sok sikert
Szia!
Ha vele el van haveri szinten, és csak jeleket keresel, de nincsenek tulképp, akkor nagyon féltékeny vagy. Vannak más ráutaló jelek is? (pl. simogatják egymást, vagy a párod indokolatlanul későn jön haza....stb?)
Sziaa.:)
én nem vagyok tapasztalt ilyen téren, de én a tesómmal voltam úgy, hogy tudtam hogy gáz van, csalja a férjét. valahogy ezt megérzi az ember. ha te is így gondolod, próbáld meg kideríteni.ehet hülyén hangzik, de azt tudod, hogy önként úgysem vallják be?:) kérdezgesd őket, hozd a nővéred olyan szituba, hogy biztos tudd mi van.:) amúgy mond el neki, olyan dolgot mit csak a pároddal tudhadtok. ha elpirul nem akar róla beszélni, gázvan.:) és hidd el ezt nem lehet jó színészi képességekkel sem titkolni.:) a pároddal meg ne próbál megbeszélni, a férfiak ilyenek.:D vagyis úgy próbáld meg, hogy látod, hogy a tesóddal milyen jól elvan, stb. esetleg hagyd őket, kettesben, és hát tudod...:)
azért drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!