Arra gyanakszom, hogy a feleségem csal egy nővel! Hogy bizonyosodhatnék meg arról, hogy ez igaz-e vagy sem?
Ültesd le magaddal szembe, és kérdezz rá keményen! Mondd meg neki, hogy a hazudozásai miatt vége a házasságotoknak. (aminek sztem amúgy is vége van, ha két ember között a bizalom megrendül) :( Sajnálom, h így jártál.
Másik alternatíva, hogy követed őket ,és megbizonyosodsz, hogy mi folyik a háttérben.
Nekem is van olyan barátnőm, akivel sülve-főve együtt vagyok, ha van szabadidőnk. És ha valami gondom lenne, gondolkodás nélkül hozzá fordulnék.
Szerintem ültesd le mindkét nőt, hogy mondják el mi történik. Az semmiképp sem jó, ha a feleséged nyakának ugrasz.
A férfinek, már ha férfi, ilyenkor csak egy lehetősége van. Kikapcsolja a birtoklási tudatát, kikapcsolja a nemi jellegű késztetéseit és az udvariasság szintjéig visszavonul. A nőben, ha még van érzelem, akkor ez bántani fogja és előbb utóbb ő fog leülni a férfivel szemben és kérdezni.
Viszont, ha a váratlan akadálynentességtől kivirul és szemmel láthatóan jobb kedvű és boldogabb lesz - vigyázat, sohasem visszavidámkodni vele!! - akkor bizony szerelmes és akkor tulajdonképpen tökmindegy, hogy férfibe, nőbe, vagy körtefába.
szerintem a 10.01-es leírta mit kell tenned!!!
cselekedj és kiderül!ne közeledj felé,légy CSAK a barátja és ne szexelj vele!!!
ha ő akar veled egy párszor utasítsd el és ha még ezek után is akar akkor nem hiszem hogy megcsalna egy nővel.
a másik lehetőség hogy csapdát állítasz neki.például mond hogy el kell utaznod pár napra.és buktasd le őket.akármég kamerát is elrejthetsz a lakásotokban.
24N
KOMMUNIKÁCIÓ!
én is inkább a komoly, következményekkel járó elbeszélgetést javaslom, mint a kivonulást, elhidegülést, kémkedést, stb.
Nézd, én mint nő nem tudnék barátkozni ilyen mélyen olyan nővel aki bevallotta nekem, hogy szerelmes belém. Ne viccelj. Ha ez a feleségednek még tetszik is, akkor tuti ő is beleesett abba a nőbe. Sajnos azt kell mondjam, hogy teljesen biztos hogy viszonyuk van, csak neked még nem volt képe bevallani. Lehet hogy nem is fogja, egyszer csak lelép. Szerintem ez a legvalószínűbb.
Ha nem tetszene neki a nő, akkor kihátrált volna ebből a barátságból, mert milyen már, hogy tudom hogy a másik belém van esve, én meg folyton csak hárítok. Ez azért elég kellemetlen mindkét félnek.
Igen, esetleg azt megkockáztathatod, hogy álcaként elutazol 2 napra vidékre valamilyen ügyben, közben meg nem is, csak hirtelen este hazaállítasz, vagy nézed hogy jön-e a csaj :) bár sok értelme nem lesz, biztos hogy a nővel lesz, ez csak teljesen bebizonyítja a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!