Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell agyba főbe dicsérni...

Miért kell agyba főbe dicsérni a csajokat?

Figyelt kérdés
Nemcsak facebook-on de sok helyen látom mivel egyre több a dekorativabb lány, hogy agyon bókolnak nekik vagy csak odaböfögik hogy "szép vagy", szerintem igy is van rengeteg önelégült nő, nem kéne még ilyesmivel táplálni az egójukat, igy ne is csodálkozzon a sok férfi hogy az egekbe szöknek az elvárások, nem elég az ha esetleg a rokonok, szülők megdicsérik a lányt és a saját barátja, ráadásul egy olyan dolog végett amiért különösebb erőfeszitéseket nem is tett.

2014. jan. 24. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagyok*
2014. jan. 24. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:

"mi nok ebbol taplalkozunk,es ti ferfiak nem lennetek nelkulunk!"

1 pasitól kéne ezt elvárnod ezt te ribi, és szerintem te nem lennél meg a pasik nélkül akik bókolnak. Szóval szerintem ez fordítva igaz. Mi nők nem lennénk meg férfik nélkül.

2014. jan. 24. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:

„1 pasitól kéne ezt elvárnod ezt te ribi, és szerintem te nem lennél meg a pasik nélkül akik bókolnak. Szóval szerintem ez fordítva igaz. Mi nők nem lennénk meg férfik nélkül.”

most gondold el,h holnaptól megszabnák a nőknek,h nem öltözhetnek kihívóan és a férfiak meg nem bókolnának nekik. a nők nagy része pszichológusra szorulna, olyan önbizalomhiánya lenne. a mai fiatal nők 99%a pont annyit is tud,h rázza magát ribiruciban kisminkelve.

„Szánalmas mindkét oldal. Lányok meg azt mondhatnak egymásnak amit csak akarnak. Java részük komolyan sem gondolja amit ír/mond.”

ezzel egyetértek. ami egy nő mond (főleg szerelem/szex témában), az szinte mindig mellébeszélés vagy hazugság. pont ilyen a „csak magamnak akarok tetszeni” duma is. minden értelmes ember tudja,h ez nem igaz.

sztem a bókolós/nyalós férfiak inkább pasyk vagy pincsikutyák, mint igazi férfiak, pont az ilyen igénytelen kanos férfiak miatt van az,h a mai nők vissza tudnak élni a kinézetükkel, és ha tudnak sminkelni, segget rázni, akkor gyakorlatilag sínen van az életük. de azért nehogy már egyformán szánalmas legyenek a férfiak a nőkkel. melyik nem is az, aki állandóan a kinézetét és szexualitását hangsúlyozza és hívja segítségül? hát nem a férfiak.

„Nemcsak facebook-on de sok helyen látom mivel egyre több a dekorativabb lány, hogy agyon bókolnak nekik vagy csak odaböfögik hogy "szép vagy", szerintem igy is van rengeteg önelégült nő, nem kéne még ilyesmivel táplálni az egójukat, igy ne is csodálkozzon a sok férfi hogy az egekbe szöknek az elvárások, nem elég az ha esetleg a rokonok, szülők megdicsérik a lányt és a saját barátja, ráadásul egy olyan dolog végett amiért különösebb erőfeszitéseket nem is tett.”

abszolút. pont ez a baj,h ma már minden fiatal nő úgy viselkedik, mintha hercegnő lenne. a vicc az egészben,h ezek a magamutogató nők teljesen átlagosan néznek ki, annyit tudnak,h felvesznek minirucit, rengeteg vakolatot kennek magukra,+ push up melltartó. a kinézetük nagyrészt átverés, így aztán nem nehéz „jól” kinézni. a szomorú az,h a sok igénytelen töketlen férfi még nyal ennek a sok flegma műnőnek, nem csoda,h az egekben az egójuk, aztán jön az 30, és vége a dalnak meg a bókoknak:) kérdező, egyébként ezt egy nőnek hiába magyarázod, a nő képtelen az önkritikára és az alaptermészetük olyan,h mindenért hisztiznek.

„Látom azt akarod hogy az általad megfogalmazott sok egoista kirobbantsa a harmadik világháborút. Se face se semmi közösségi oldalon nem vagy regisztrálva úgyhogy pittyents oda egy "tisztelet a kivételnek"-et. Amúgy meg igen, sok az egoista de azért szerintem ellensúlyozza a férfiaknál is előforduló -legalább annyira gyakran mint a nőknél- egoista emberkeáradat. Plusz iszonyat sok az önbizalomhiányos ember is. Szinte csak ez a kettő van. Az édes középút a ritka. Na bumm. Vége. „

te nő vagy? ebből a hisztiből arra lehet következtetni, ha már egoista emberekről írsz, olvasd végig a hozzászólásod. jaja, tisztelet a kivételnek. szokásos női sablonduma, amit minden kérdéshez bemásoltok: „jaj, ne általánosíts, nem minden nőőő ilyen!!!jaj” .ha tudnál szöveget értelmezni, látnád,h a kérdésben nem szerepel az,h minden nő ilyen lenne, hanem arról beszél h a DEKORATÍVABB nők, ergó nem általánosít. de sztem csak jó női szokás szerint kötekedni akartál. női érvelés: hiszti+személyeskedés+belekötés lényegtelen dolgokba+mellébeszélés/terelés.

„To be contuined...”

szeretem, mikor az emberek a nem létező angoltudásukkal akarnak villogni:) inkább continued, nem? persze, tudom, csak elírás, a neten mindenki csak elír, elgépel, olyan nincs,h vmit rosszul tud.

2014. jan. 28. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!