Miért kell agyba főbe dicsérni a csajokat?
Figyelt kérdés
Nemcsak facebook-on de sok helyen látom mivel egyre több a dekorativabb lány, hogy agyon bókolnak nekik vagy csak odaböfögik hogy "szép vagy", szerintem igy is van rengeteg önelégült nő, nem kéne még ilyesmivel táplálni az egójukat, igy ne is csodálkozzon a sok férfi hogy az egekbe szöknek az elvárások, nem elég az ha esetleg a rokonok, szülők megdicsérik a lányt és a saját barátja, ráadásul egy olyan dolog végett amiért különösebb erőfeszitéseket nem is tett.2014. jan. 24. 15:26
1/13 anonim válasza:
Pont az egónövelés a céljuk ezzel, erre tökéletes közeg a facebook.
2/13 anonim válasza:
Tudod a lanyoknak kedveskedni szokas, udvarolni es bokolni. Hova jutna a vilag, ha mar annyi jomodor sem szorulna a ferfinepbe, hogy szepeket mondjon a holgyemenyeknek.
Szerintem teljesen helyenvalo, ha a szep lanyokat korberajongjak a pasik.
3/13 anonim válasza:
mi nok ebbol taplalkozunk,es ti ferfiak nem lennetek nelkulunk!
5/13 anonim válasza:
Teljesen egyet értek a kérdezővel. Szánalmas, ami a mai világban folyik. Hülyére nyalják a nők seggét a nyomorultak.
6/13 anonim válasza:
ja:D én max csak kedvelném a képet azt kész... vagy ha ismerem megírom neki üzenetbe ha beszélünk ( ritka jó képnek kell lennie, hogy én oda írjak ), hogy f_asza kép lett, de igazából ennyi:D
7/13 A kérdező kommentje:
persze gondoltam hogy a nők nem értenek velem majd egyet hisz nekik jól esik ha dicsérik őket, megértem én is biztos igy lennék ha nőnek születtem volna, nagyon sokan élnek vissza am ezzel és ez itt a baj, amikor jön a "hercegnő vagyok" effektus, ne irjátok hogy csak az "olyan" lányokat veszem észre mert tök ronda nők egója is fel van igy turbózva (valószinű kanosabb pasik révén, akik lyuk lyuk alapon mennek)
2014. jan. 24. 15:45
8/13 robifiu válasza:
#5-ös!
Nagyon jó nyalni a nők "seggét"!
De én úgy mondom inkább,hogy a popójukat.
A bókokat nem ők kényszerítik ki,hanem maguktól jönnek ki belőlünk,pasikból.
9/13 anonim válasza:
A lánnyal is baj van aki csak tetszelegni akar és így észrevetetni magát a világgal, nem érdekelvén ha ehhez az szükségeltetik, hogy pucéran mutogassa a bájait. Ugyanakkor az a férf...fiú is hibás aki egy szimpla "szép vagy"-al próbál egy jó benyomást keltve egy egyszerű szexet kierőszakolni a lányból. (a baj csak az, hogy lassan ennyi is elég lesz, ha ez így folytatódik) Szánalmas mindkét oldal. Lányok meg azt mondhatnak egymásnak amit csak akarnak. Java részük komolyan sem gondolja amit ír/mond.
10/13 anonim válasza:
Látom azt akarod hogy az általad megfogalmazott sok egoista kirobbantsa a harmadik világháborút. Se face se semmi közösségi oldalon nem vagy regisztrálva úgyhogy pittyents oda egy "tisztelet a kivételnek"-et. Amúgy meg igen, sok az egoista de azért szerintem ellensúlyozza a férfiaknál is előforduló -legalább annyira gyakran mint a nőknél- egoista emberkeáradat. Plusz iszonyat sok az önbizalomhiányos ember is. Szinte csak ez a kettő van. Az édes középút a ritka. Na bumm. Vége. To be contuined...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!