Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen? Mi lehet a baja?...

Miért ilyen? Mi lehet a baja? Az életben is ilyen lesz?

Figyelt kérdés
már egy jó ideje mailozok egy férfival. nemsokára randizunk. de napok óta mindig ellenőrizget, túlságosan faggatózik. pl. hogy barátnőmmel miről beszéltünk, mikor találkoztunk, vagy hogy testvéremmel bele csaptunk e az éjszakába ( másik településen él, átmentem hozzá aludni), előtte írtam neki, fáradtak vagyunk, nem megyünk sehova, meg amúgy sem vagyunk olyan típusúak. Meg mindig olyanokat ír: " Azt írtad, hogy... " És én nem írtam olyan dolgokat. Vissza is olvastam a mailokat. Félek hogy az életben is ilyen.
2014. jan. 23. 09:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem tartom gyökér.nek, de azt sem tudhatom, milyen az életben. igen, tettem már fel kérdést, de tuti nem ismerjük egymást.
2014. jan. 23. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Randizz vele, jöjjetek össze és hónap múlva majd a párkapcsolatok kategóriában írd ki, hogy nem enged el sehova, teljesen lekorlátoz és semmiben sem hagy teret neked.
2014. jan. 23. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:

telefonon beszéltetek már? vagy emailon kívűl máshol?

honnan tudod hogy nem ismerjük egymást?

irj privit aztán beszélhetünk,akár erről az udvarlódról

2014. jan. 23. 11:23
 14/15 A kérdező kommentje:
ha te vagy a zaklatóm, akit megkértünk vmire, most szólok, szállj le rólam. ott és olyan kérdést teszek fel, amilyet én akarok. a magánéletemhez többet semmi közöd nincsen! Szállj már le rólam végleg!!!!
2014. jan. 23. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
akkor mégsem az vagy akire gondoltam,mert én nem zaklatok és sosem zaklattam senkit
2014. jan. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!