Miért ilyen? Mi lehet a baja? Az életben is ilyen lesz?
Figyelt kérdés
már egy jó ideje mailozok egy férfival. nemsokára randizunk. de napok óta mindig ellenőrizget, túlságosan faggatózik. pl. hogy barátnőmmel miről beszéltünk, mikor találkoztunk, vagy hogy testvéremmel bele csaptunk e az éjszakába ( másik településen él, átmentem hozzá aludni), előtte írtam neki, fáradtak vagyunk, nem megyünk sehova, meg amúgy sem vagyunk olyan típusúak. Meg mindig olyanokat ír: " Azt írtad, hogy... " És én nem írtam olyan dolgokat. Vissza is olvastam a mailokat. Félek hogy az életben is ilyen.2014. jan. 23. 09:43
1/15 anonim válasza:
Hogy miért ilyen, azt nem tudom, de élőben sokkal rosszabb lesz, ezt tapasztalatból mondom. Addig tedd lapátra, amíg nem késő, mert az ilyen csak megkeseríti az életed.
2/15 anonim válasza:
Hatványozottan ilyen. Légy óvatos, én elkerülném a helyedben. Nem kezdenék vele.
3/15 anonim válasza:
"Miért ilyen?" Mert ilyen! Vagy még rosszabb. Kerüld!
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fura, az egész délután csak arról írt, hogy megy, nem megy, végül elmegy egy barátjához. Amit én írok, nem szól hozzá, nem érdekli. De most hogyan mondjam le a randit?
2014. jan. 23. 10:22
5/15 anonim válasza:
"Úgy érzem mi nem passzolunk egymáshoz, nem kéne találkoznunk." Kész,vége.
6/15 A kérdező kommentje:
lassacskán két hete mailozunk. és ő pont most írta, hogy nagyon várja a randit, korábban megy haza a munkahelyéről is, hogy készülődni tudjon. ezek után dobjam be ezt, hogy én legyek a sz.ar alak?
2014. jan. 23. 10:26
7/15 anonim válasza:
4 Simán:
Elnézésedet kérem, de meggondoltam magam.Pont. Ha elkezd mocskolódni, fogod és kukázod az üziket.
Rázd le, ha jót akarsz magadnak.
8/15 anonim válasza:
6 Mindenkinek joga van még a randi előtt 10 percel is lemondani. Szabad ember vagy.Senkinek nem tartozol beszámolni valóval. Nekem volt olyan, vakrandinál, hogy megláttam a fazont, és tök taszító volt. Oda mentem bemutatkoztam és elnézését kértem, de meggondoltam magam c. fejezet.10 perc volt.
9/15 anonim válasza:
Ha tudod, hogy elég gyökér, márpedig tudod, akkor miért foglalkozol vele, hogy sz-ralaknak tart-e vagy sem? Jobb neked egy pszichopatával randizni, mint a tudat, hogy sz-aralaknak tart? Ne haragudj, de rajtad nem lehet segíteni.
10/15 anonim válasza:
már tegnap is elmondtuk,hogy ha ilyen bajaid vannak már most vele akkor hagyd a fenébe
vagy találkozz vele aztán kész,majd meglátod
ismerős vagy amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!