Mi bajuk azoknak a férfiaknak, akiknek már régóta nincs senkijük, komolyan szeretnének ismerkedni, van is erre lehetőségük, és azok a nők, akik érdeklődést mutatnak irántuk, nem kellenek. És ezek a nők be is jönnek ezeknek a férfiaknak. Mi ez az érdektelenség, amit mutatnak?
2014. jan. 20. 14:35
1/7 anonim válasza:
Hát ez így nem lehet igaz. Ha karok ismerkedni és velem is valaki és az be is jön, akkor nem lehet, hogy nem működik.
Az van, hogy a másik fél nem mozgat meg, nincs szikra, így azt mondják bejön... közben meg nem.
Vagy lustaság és a változástól való félelem.
De nem hiszem, hogy ez így igaz lehet... nem látom reálisnak.
2014. jan. 20. 14:40
2/7 fahéjas Alien válasza:
Szerintem is van ilyen.
Vagy túlságosan romantikusak és csak a kimondott 'illúziót' keresik, a szerelemet. Vagy el vannak zárkózva a kapcsolatoktól valójában és tartanak tőle, hogy csalódni fognak. Esetleg magukban kételkednek, hogy nem lennének elég jók az adott nőnek. Az is lehet valami más eredetű probléma zárja el őket egy párkapcsolat lehetőségétől, például szexuális téren komplexusaik vannak vagy valami egészségügyi probléma... Szóval vannak lehetőségek.
2014. jan. 20. 14:57
3/7 anonim válasza:
Nem tudom másnak mi. Én pl. antiszociális vagyok. Hogy helyes a pofám és nem vagyok full bunkó, ezért nobrainuse módon azt hiszi sok lány, hogy lehetne is akár valami ("hogy hogy nem kapar a fsz"). De tévednek. :) és a végén ők lennének a legjobban megbántva, hogy dehát ők az hitték jó buli lesz, és most csalódás van, mert nem...most erre mit lehet mondani? Én megelőzöm ezt. Mert hinni a templomban kell. Részemről innen az érdektelenség.
2014. jan. 20. 15:11
4/7 A kérdező kommentje:
ismerkedési fázis! 3-as! nem a bunkóság és a gyors szex. félre értetted!
2014. jan. 20. 15:15
5/7 anonim válasza:
ja hogy bullshitet kenegetünk? ok :D nem szóltam akkor.
2014. jan. 20. 15:20
6/7 anonim válasza:
3-as cuki lehetsz
2014. jan. 20. 15:26
7/7 anonim válasza:
Csak a csaj hiszi, hogy bejön a pasinak, de az igazság az, hogy az adott csaj NEM jön be a pasinak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!