Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyszer majd úgyis összejön...

Egyszer majd úgyis összejön valami/valaki?

Figyelt kérdés
21éves lány vagyok, nem a legvonzóbb. Ezt én is tudom,mások is.Még nem volt senkim, nem is nagyon próbálkoztak. Sokan nyugtatgatnak ezzel, hogy 'áá úgyis összejön majd valami, úgyis fogsz tetszeni valakinek' stb. Szerintetek is így működnek a dolgok? Vagy azért legyünk reálisak?!

2014. jan. 23. 00:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. jan. 23. 01:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Hozd ki magadból a legjobbat, vagy csak az unalom fog megba.szni!

19F

2014. jan. 23. 01:36
 13/16 anonim válasza:
Szerintem azert probalkozz mert a pasik akarnak probalkozni csak nem mindig tudnak
2014. jan. 23. 07:12
 14/16 anonim válasza:
Én is 21 vagyok, távol a modell alkattól és van néhány elég férfias tulajdonságom. Én is azt hittem, hogy egyedül maradok, de néhány hónapja találtam valakit, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, és minden porcikámat imádja. Úgyhogy ne add fel :)
2014. jan. 23. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
én ismerek egy 57 éves nőt nem volt palija, ő elvileg vonzó volt, de ő nem akart kapcsolatot
2014. jan. 23. 16:02
 16/16 anonim válasza:
Kuldj képet magadrol
2014. máj. 25. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!