Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13 éves vagyok hogyan szedjek...

Babouly a kérdése:

13 éves vagyok hogyan szedjek fel ismeretlen csajok at?

Figyelt kérdés
A suliban csúnya lányok vannak unom már őket.Nincsen semmi csaj és most fel kéne szedni egyet de hogyan?

2014. jan. 21. 20:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

fuuuu te egy egoista rusnya kis p>cs lehetsz. ásd el magad de menten.

ilyen hozzáállással senkit nem fogsz meghódítani.

kívánom, hogy magányosan halj meg.

2014. jan. 22. 18:44
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
MONDD, KÉRLEK, MONDD HOGY EZ EGY KAMU KÉRDÉS, ÉS A KÉRDEZŐ CSAK EGY TROLL.... KÉRLEK URAM, KÉRLEK ADD HOGY NE LEGYEN IGAZ AMIT LEÍRT A KÉRDEZŐ... ADD, HOGY NE LEGYEN TÖBB ILYEN KISP-Ö-C-S MAGYARORSZÁGON!
2014. jan. 22. 18:48
 33/43 A kérdező kommentje:
:D gyökerek vagytok
2014. jan. 22. 19:14
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy gyökér + swag/páwa... A 13-14 éves csajok még túl fiatalok és csak akkor járnának veled hogyha r***ncok, a 15 évesek meg nem foglalkoznak taknyosokkal.

Amúgy mi a fennek kell neked csaj? Biztos nem arra hogy atomfizikai elméleteket vitassatok meg...

2014. jan. 22. 21:54
 35/43 anonim válasza:
100%
LOOOL ez mekkora trollság :DDD
2014. jan. 23. 07:26
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2014. jan. 23. 08:01
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os vagyok

Ha seggre vagysz, nyald az anyadet....

2014. febr. 9. 07:53
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a nyelvtankönyvet szedd fel a az ágy alól, ahova még elsőben ejtetted, idióta -.- Szép világ is lenne, ha a hozzád hasonlók nem kellenének a korombeli lányoknak, de sajnos ez nem így megy, mert náluk aki bunkó, az menő. Csakhogy te nem simán bunkó vagy, hanem egy olyan valaki, akinek a feje minddnféle nehézség nélkül felcserélhető az alfelével, ráadásul annyira sötét, hogy (elnézést a fogalmazásért, de) melletted a néger... szaporodásra alkalmas szerve világító neoncső.

Durván fogalmaztam? Direkt volt. Nem sajnálom.

13/l

(Az automata trágárságszűrő miatt körülírásokhoz folyamodtam, remélem azért érthegő maradt a mondanivalóm)

2014. márc. 19. 20:05
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ez az oldal. Az ilyen kérdéseket simán meghagyják, de amikor anno a cicám egészségéről kérdeztem valamit, azt szó nélkül kitörölték, és mikor megkérdeztem, miért, kitiltással fenyegettek.
2014. ápr. 30. 08:30
 40/43 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező , én nem kritizálok másokat, de azért egy nyelvtankönyv tényleg jó lenne kezdésnek! :)

Kérdésedre válaszolva pedig, odamész egy számodra szimpatikus lányhoz , és azt mondod:

"Szia XY vagyok, nagyon szimpatikus vagy , szeretnélek megismerni." Ezután mondjuk elhívod valami helyre pl. teázni,kávézni,mozizni(ez a legjobb, 2 óráig egymás mellett kussoltok úgy, hogy még csak egymásra sem néztek :D)

Hát ennyi lenne az ismerkedés, nem tudom , hogy 13 évesen ez mennyire jön be a "csajoknak" , de a magasabb korosztálynál ez 100% siker(de csak , ha normális vagy , és bejössz az illető lánynak)

2014. júl. 25. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!