13 éves vagyok hogyan szedjek fel ismeretlen csajok at?
fuuuu te egy egoista rusnya kis p>cs lehetsz. ásd el magad de menten.
ilyen hozzáállással senkit nem fogsz meghódítani.
kívánom, hogy magányosan halj meg.
Te vagy gyökér + swag/páwa... A 13-14 éves csajok még túl fiatalok és csak akkor járnának veled hogyha r***ncok, a 15 évesek meg nem foglalkoznak taknyosokkal.
Amúgy mi a fennek kell neked csaj? Biztos nem arra hogy atomfizikai elméleteket vitassatok meg...
A 16-os vagyok
Ha seggre vagysz, nyald az anyadet....
Inkább a nyelvtankönyvet szedd fel a az ágy alól, ahova még elsőben ejtetted, idióta -.- Szép világ is lenne, ha a hozzád hasonlók nem kellenének a korombeli lányoknak, de sajnos ez nem így megy, mert náluk aki bunkó, az menő. Csakhogy te nem simán bunkó vagy, hanem egy olyan valaki, akinek a feje minddnféle nehézség nélkül felcserélhető az alfelével, ráadásul annyira sötét, hogy (elnézést a fogalmazásért, de) melletted a néger... szaporodásra alkalmas szerve világító neoncső.
Durván fogalmaztam? Direkt volt. Nem sajnálom.
13/l
(Az automata trágárságszűrő miatt körülírásokhoz folyamodtam, remélem azért érthegő maradt a mondanivalóm)
Nézd kérdező , én nem kritizálok másokat, de azért egy nyelvtankönyv tényleg jó lenne kezdésnek! :)
Kérdésedre válaszolva pedig, odamész egy számodra szimpatikus lányhoz , és azt mondod:
"Szia XY vagyok, nagyon szimpatikus vagy , szeretnélek megismerni." Ezután mondjuk elhívod valami helyre pl. teázni,kávézni,mozizni(ez a legjobb, 2 óráig egymás mellett kussoltok úgy, hogy még csak egymásra sem néztek :D)
Hát ennyi lenne az ismerkedés, nem tudom , hogy 13 évesen ez mennyire jön be a "csajoknak" , de a magasabb korosztálynál ez 100% siker(de csak , ha normális vagy , és bejössz az illető lánynak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!