Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak egy ismeretlen...

Mit írjak egy ismeretlen csajnak, facebookon?

Figyelt kérdés
Tetszik egy 19éves csaj, én 21vagyok(Srác). Nem ismerem, de meg szeretném, facebookon vissza igazolt csak nem tudom mit írjak neki, vagy hogy közeledjek hozzá. Valami segítség?

2014. jan. 11. 00:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Szia.
2014. jan. 11. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy megveheted e a használt tangáját...
 3/13 A kérdező kommentje:
természetesen a szia után
 4/13 Play the game válasza:
Szia. Remélem nem veszed tolakodásnak, de szimpatikusnak tűnsz, és szívesen találkoznék veled, ha neked is van kedved. :)
2014. jan. 11. 01:02
 5/13 anonim ***** válasza:
4-es, ez így nem jó.Nem szabad egyből azt írni, hogy találkozni akarsz vele. Először csak beszélgessetek és ha úgy érzed, hogy szívesen társalog veled, csak akkor hívd randira.
2014. jan. 11. 01:05
 6/13 Play the game válasza:

4-es vagyok. Azért gondoltam, mert ha személyesen találkoznak egyből kiderül, hogy tényleg érdeklődnek-e egymás iránt, lehet látni a reakciókat. Ha meg csetelnek, és jól kijönnek, akkor is a személyesnél kiderülhet, hogy mégse olyan, és csalódnak.

De ez csak az én véleményem, attól még jó is lehet ha először cseten ismerkedtek.

2014. jan. 11. 01:11
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
szia! hónapok óta nyomozok utánad.. tudok rólad mindent..merre jársz hol és mikor és elég szimpi vagy mikor a tükör elött táncolsz tangában és énekelsz a szobádban! S mikor masztizol kecsesen harapdálod a szád közben.. szivesen sgeítek, ha gondolod!?
2014. jan. 11. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:

"Szia!Mr régóta áll a cerkám,szeretném ha tudnád csillapítani,úgy tudom te a faiparban tevékenykedsz a logisztikán faszállítóként :)

Gyere,térdelj le elém,és vesd be mindennemű tudásodat :)"

Írd ezt, működik

2014. jan. 11. 01:16
 9/13 anonim ***** válasza:
"tarifák?"
2014. jan. 11. 01:17
 10/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok :) Én tapasztalatból mondom. Szoktam így én is felszedni csajokat. Eleinte én is egyből ezt írtam, hogy lenne e kedved találkozni?! Szinte mindegyik azt írta, hogy majd meglátjuk. De 2-3 napot dumáltunk és utána mindegyikkel összejött a dolog
2014. jan. 11. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!