Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak egy ismeretlen...

Mit írjak egy ismeretlen csajnak, facebookon?

Figyelt kérdés
Tetszik egy 19éves csaj, én 21vagyok(Srác). Nem ismerem, de meg szeretném, facebookon vissza igazolt csak nem tudom mit írjak neki, vagy hogy közeledjek hozzá. Valami segítség?

2014. jan. 11. 00:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
79%

Én is 19 éves vagyok, elég gyakran szoktak bejelölni ismeretlen pasik, akikkel vannak közös ismerőseim, vagy olyanok, akiket látásból ismerek csak, általában visszajelölöm őket, mert nem akarok bunkónak tűnni. Ilyenkor elgondolkozok, hogy vajon miért jelöltek be, és vajon direkt kinéztek-e, és órákig keresgéltek, mire meglettem.

A legtöbbször nem írnak rám, de ha mégis, akkor olyan furának tűnnek, egyből lejön, hogy akarnak valamit, én meg nem facebookon akarok pasit találni, főleg, hogy a legtöbbjüknek lenne alkalma személyesen is megkeresni. Általában igyekszem lerázni őket, vagy nem is válaszolok nekik, mert gáz, amit írnak, persze így azt hiszik, hogy bunkó vagyok, de inkább higgyék azt, minthogy elhitessem velük, hogy élvezem a beszélgetést. Persze megmondhatnám nekik az igazat, hogy nem akarok tőlük semmit, de azt meg nem merem.

Na szóval az lehet jó kiindulópont, hogy megnézed, hogy miket lájkolt, van-e közös érdeklődési körötök, pl. egy kevésbé ismert könyv vagy ilyesmi, és arról próbálj beszélni, de ha látszik rajta, hogy nem szívesen válaszolgat, ritkán ír vissza, passzívan válaszolgat, akkor szerintem hagyd.

Ha egyből azzal kezdené valaki, hogy tetszem neki, vagy akarok-e járni, akkor biztosan elküldeném, ha nem azzal kezdené, és nem idegesítő dolgokat kérdezgetne, akkor szívesen beszélgetnék vele. Ha elhívna valahova, csak akkor mennék el, ha jó vele facebookon beszélgetni, és ha kicsit jobban megismered, akkor Te is eldöntheted, hogy akarsz-e tőle egyáltalán valamit.

Sok sikert!

2014. jan. 11. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Na ugye. Nem ezt mondom én is :)
2014. jan. 11. 02:15
 13/13 anonim válasza:
11-es társulok hozzád! tökéletesen egyetértek, ezt így kell ;)
2014. jan. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!