Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha (csak) kőműves...

Lányok, ha (csak) kőműves végzettsége van egy pasinak járnátok vele?

Figyelt kérdés
Természetesen rólam van szó 26/f...

2014. jan. 21. 14:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Igazság szerint nem a végzettség számít, hanem az életfelfogás és az életvitel.

Én írtam, hogy nálunk az életvitel okoz komoly gondot. Egyébként a páromról nem tudok rosszat mondani, az a típusú szakmunkás, aki tájékozott, érdeklődő, öröm vele beszélgetni. Már ha jut rá idő.

Én például abban reménykedem, hogy talál egy értelmesebb munkahelyet, ahol nem kell agyonhajtania magát. Akkor minden szuper lenne.

2014. jan. 21. 17:03
 22/30 A kérdező kommentje:

Törekszem rá hogy jobb/könnyebb munkám legyen, képzem magam tovább, amúgy az egyetemi szinttől messze vagyok :)

mindenképp az épitőiparban szeretnék maradni mert ez érdekel ezt szeretem, csak egy olyan lányt szeretnék aki ennyit megért, én is meg tudom érteni hogy vizsgaidőszak van akkor a tanulás az első...

2014. jan. 21. 17:12
 23/30 anonim ***** válasza:
20-as ne általánosítsunk azért. A mostani barátom, most már ex, csoporttársam volt mégis képtelen volt felfogni, hogy én lassabban tanulok mint ő. Folyton ment a hiszti, amíg meg nem elégeltem és ki nem rúgtam. Szóval, ez empátia kérdése inkább.
2014. jan. 21. 17:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Értelmesnek tűnsz, simán fogsz találni magadnak lányt. :)
2014. jan. 21. 17:15
 25/30 anonim ***** válasza:

testvér, ne aggódj. Ezt komolyan mondom. Én 24/f vagyok, jogász végzettségű, de ennyi önelégült, karrierista és pénzéhes, nulla EQ-val rendelkező nőt még nem láttam, mint egy jogi karon. Közgazdasági karok dettó. Én már komolyan azt mondom akinek ki esze van nem keres egyetemista lányt, vagy vidékit, esetleg valami természettudományos karról.

Ha egy normális barátnőd van, nem fogja érdekelni a végzettséged. Az összes többi meg úgysem Veled lesz, hanem a pénzedért, diplomádért, címeidért. Az meg kit érdekel.

Ne feledd, tök mindegy mi van ráírva a sírodra, ha már egyszer halott vagy. Ez csak az embereknek fontos, de ez olyan messze van az élet értelmétől amennyire lehet.

Légy őszinte, megbízható és figyelmes ember, és meg fogod találni a megfelelő lányt!

2014. jan. 21. 17:30
 26/30 anonim ***** válasza:
na, ha ezt meg tudod érteni, akkor nem lehet nagy gond :) és szép, h vannak céljaid! ez a fontos! hajráááá :)
2014. jan. 21. 17:31
 27/30 anonim ***** válasza:

23/26 : "Folyton ment a hiszti, amíg meg nem elégeltem és ki nem rúgtam. Szóval, ez empátia kérdése inkább."...

Ez tényleg megoldás is, és nagyon empatikus.:)

2014. jan. 22. 15:53
 28/30 anonim ***** válasza:
# 27, nyilván próbáltam megoldást keresni, megbeszélni, kompromisszumot kötni. De a hisztis idióta kisifú szinten rekedt férfiakon sajnos csak a kirúgás segít..
2014. jan. 22. 17:13
 29/30 anonim ***** válasza:

az számít egy kapcsolatban, hogy szeretitek e egymást. ha igen, akkor nem lehet gond.

Az, h kinek mi am unkája, az más kérdés

2014. jan. 22. 19:46
 30/30 anonim válasza:
Ha amúgy intelligens, tehetséges, érti a dolgát és fejlődni akar, elérni célokat, ami mondjuk több mint egy BMW, vagy egy ház, és hajlandó fejlődésére dolgozni is, nem piázna, érdeklődő lenne a világ dolgaira, lehetne vele dumálni mindenről és lenne rálátása a világ problémáira, nem csak focimeccsekről tudna beszélni, és sok minden érdekelné, akkor persze. Simán. A végzettség csak egy elem, ha az írottak meglennének, nem zavarna, hogy nekem van közgazdász diplomám, és neki nincs.
2015. febr. 24. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!