Lányok, tudom hülye kérdés, de ti hogyan mutatjátok ki egy légtérben egy fiú felé, ha tetszik?
Figyelt kérdés
jött egy új lány ma a munkahelyemre dolgozni. 22 éves. én is ekörül mozgok. nagyon tetszik első látásra és iszonyatosan kedves, beszélgettünk ma sokat első nap. észrevettem, hogy amikor volt megbeszélés, sokször összenéztünk. elkaptam a tekintetét.
ez mi lehet? :-)
2014. jan. 20. 18:33
1/1 anonim válasza:
Hát ha sokszor néz rád, az azért jót jelent :) Én legalábbis ezzel szoktam próbálkozni, meg nyilván ha tetszik valaki, jól is esik nézni őt. Más dolog, hogy a fiúk ezt sokszor nem veszik észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!