Lányok, hogy mutatjátok ki ha tetszik nektek egy fiú?
Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése miatt, én is lány vagyok, és kíváncsi vagyok más mit tesz ilyenkor.. :)2013. okt. 19. 20:41
2/25 anonim válasza:
mosolygok míg le nem esik neki hogy bejön nekem és nem lép felém
3/25 anonim válasza:
Flörtölés, mosolygás, szemezés. És nem unott fapofával bámulás. Éreztetni kell vele,hogy jól érzed magad a közelében.
4/25 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem szoktam vele beszélni. Amúgy kicsit magánakvalónak tűnik, legalábbis nem sok emberrel szokott beszélni, meg általában egyedül van. így nehezebb :(
2013. okt. 19. 20:46
5/25 anonim válasza:
Letojom, mert ha kimutatom, akkor mindenki rájön. :DD
6/25 anonim válasza:
hát ha egyedül van miért nem mész oda? :D én fiú vagyok de nekem inkább akkor nehéz kimutatni ha állandóan falkában járnak a lányok
7/25 anonim válasza:
Azért járnak falkában, mert nem akarják, hogy a másiknak jobb legyen. Magyarul védik egymás lyukát. :)
8/25 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom, hogy reagálna. Ez most hülyén fog hangazni, de elég mogorvának tűnik így messziről, így "félek" szólni hozzá (jogos kérdés, hogy akkor miért tetszik, ezt magam sem tudom, de valami nagyon vonz benne). Egyszer beszéltem csak vele max. 2 mondatot, akkor viszont kedvesnek tűnt, de azóta semmi.
2013. okt. 19. 20:51
9/25 A kérdező kommentje:
Én sokszor vagyok egyedül, szóval ez rám nem jellemző hogy "falkában" mászkálok.
2013. okt. 19. 20:53
10/25 anonim válasza:
Bejelölöm fbon, és várom, hogy rám írjon. Olyanokat posztolok ki amikről gondolom, hogy tetszenek neki és ha elkezd lájkolgatni onnantól már elindulhat a beszélgetés. :)
Sajnos csak ilyen hülye módon megy manapság, mivel a férfiak nem kezdeményeznek. :(
Élőben meg esetleg megszólítom, próbálok beszélgetni vele, de ha nem csinál semmit akkor úgy kell vennem, hogy nem kíváncsi rám.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!