Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogy mutatjátok ki ha...

Lányok, hogy mutatjátok ki ha tetszik nektek egy fiú?

Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése miatt, én is lány vagyok, és kíváncsi vagyok más mit tesz ilyenkor.. :)
2013. okt. 19. 20:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hát bocs h ilyet kérdezek nem bunkóságból de kb 10/ mennyi vagy... mert akkor tudnék tanácsot adni az alapján
2013. okt. 19. 20:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Egy mosoly és egy kedves hanglejtéssel mondott SZIA csodákra képes. Kipróbálod, vagy túl meredeken hangzik?
2013. okt. 19. 21:00
 13/25 A kérdező kommentje:

Te bocs, de én nem pontozom magam, meg másokat se, elég gyerekes dolog :D

Hát ha ismerném jobban, akkor bejelölném, de a nevét is csak azért tudom, mert én jártam utána, így alapvetően nem is kéne tudnom, meg aztán nem is biztos, hogy tudná ki vagyok. Meg most már ki akarom zárni a Facebookot, mert az ne legyen, hogy ott beszélgetünk, személyesen meg semmit...

2013. okt. 19. 21:00
 14/25 A kérdező kommentje:

12: Nem kell cinikusnak lenni, szépen kérdeztem. Nekem nem megy az ilyen, hogy odamegyek és beszélek vele, ha nincs semmi indokom. Indokot meg nem tudok kitalálni :D

Meg mondom ez hátráltat, amiket leírtam róla.

2013. okt. 19. 21:01
 15/25 anonim ***** válasza:
akkor fogsz egy kibebaszott közös ismerőst és mondod neki h szeretnéd hha összehozna azzal a személyjel egy közös beszélgetést
2013. okt. 19. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen korosztályról beszélünk?
2013. okt. 19. 21:05
 17/25 A kérdező kommentje:
Nincs közös ismerős.
 18/25 A kérdező kommentje:
Egyetemisták vagyunk.
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ebben a korban már tudnod kellene, hogy hogyan fejezd ki tetszésedet egy fiú iránt. Ha zárkózottabb, egyedül van mindig, mint írtad... akkor fogd magad és menj oda hozzá beszélgetni, ha vevő rá, nyert ügyed van. Szedd össze a bátorságodat és kezdeményezz, ez a XXI. század és nem a középkor, hogy csak a pasik kezdeményezhetnek.
2013. okt. 19. 21:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy ne tudnám mit "kéne", csak eddig még sosem jött be, ezért kérdeztem, mások hogy szokták. De eddig még egy lány se írt, ahogy látom :D

Persze, tudom hogy ez az általános, hogy megszólítjuk azt az embert, de ez a valóságban nagyon nehéz.

2013. okt. 19. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!