Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? Fiúk, hogyan mutatjátok ki, ha tetszik egy lány? (többi lent)
Van egy osztálytársam, nagyon megszerettem. Alapból osztálybohóc típus, nagyon aranyos, és sokat hülyülünk (de nem csak velem ilyen). Volt már olyan, hogy csak úgy a szemembe nézett és csak mosolyogva bámult, de én hamarabb lesütöttem a szemem... Ha véletlenül a lába az enyémhez ér, rám néz és aranyosan mosolyog, de nem húzza el. Amikor osztály előtt vagyunk nagyon bolond, de ha pl. együtt buszozunk, és nincs ott más ismerős nagyon halk és megszeppent, csak néz és mosolyog, általában nagyon közel áll hozzám, ami zavarba hoz, de olyan aranyos, ahogy mosolyogva néz. Szerintetek tetszem neki? Miből lehet megállapítani ha tetszem egy fiúknak, ők ezt hogyan mutatják ki?
a válaszokat köszönöm :)
A hajhuzogatás hülyeség, úgy csak megutál!
Szerintem tetszel neki! Van egy biztos teszt amiből kiderül hogy tetszel-e neki: ha nem néz épp rád, hanem a barátaival beszél, menj el mellette, és állj meg (de ne túl közel hozzá) úgy, hogy ne nézzen rád, és integess neki, ha reagál, nyert ügyed van! Ez azon alapszik, hogy figyel rád és mindig a szeme sarkából téged néz, ha te ezt nem is veszed észre.
( Nálam működött, visszaintegettem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!