Hogyan derithetnem ki, hogy mit gondolnak rolam a nok?
10 eves kapcsolatomnak lett vege, 16 evesen indult. Elotte soha nem volt sikerem a csajoknal, kinevettek stb. Baratnom volt az elso mindenben. Nehany hete hagyott el mert ramunt es osszejott a fonokevel. Amig egyutt voltunk ra se mertem nezni mas nore, de meg mostanaban is zavarban vagyok ha nore kell neznem. Meg el bennem a mult amikor a lanyok kinevettek, sot volt olyan is hogy az akkori osztaly legszebb lanyanak probaltam udvarolni, vittem neki viragot de lekopott (igen, nyallal!) mindenki elott viszonzasul.
Azota elvegeztem egy egyetemet, jol keresek, orokoltem egy lakast amit felujitottam, van egy kozepkategorias autom. 8 eve kondizok, uszok, futok.
Sajnos ugy tudom hogy az exem baratnoinek sem tetszettem soha. Igy ugy gondolom nem sok eselyem lehet.
Mit tudtok tanacsolni? Hogyan tudnam eloben lemerni hogy "mennyit is erek?" Amugy minden novel kijovok, kolleganok is jo fejnek tartanak. De nem ereztem meg soha olyat hogy egy noben "megmozdul a kemia" irantam. Kene valami jel ami alapjan lemerhetem magam, pl. hogyha utcan a nok siman elmennek mellettem es soha nem volt meg olyan hogy megneztek, akkor az egyertelmu jel hogy nem kellek senkinek?
Annyira vagy értékes, amennyire annak tartod magad. Ez látszik az emberen és más is ez alapján fog róla benyomást kialakítani.
Én ott ismerkednék, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.
A köpködős lányra nem haragszom mert felnőtt fejjel beláttam hogy legalább "helyre tett". Akkoriban azt hittem hogy annál próbálkozom akinél akarok, aki megtetszik valamiért. Nem gondoltam bele, hogy nem állok egy szinten a csajjal.
A volt barátnőmre se haragszom, a főnöke elég nagymenő figura, mindene megvan. Nekem meg sok magánéleti problémám volt az utóbbi időben: meghalt édasapám és nagypapám, munkahelyem nehéz helyzetben van, anyagi gondjaim vannak. Plusz a barátnői is mindig keverték a dolgokat, mert "jobb pasit" akartak neki.
Ezt nem említettem, mert nem akartam befolyásolni titeket, de megkérdeztem a legjobb csaj barátomat a dologról. A legjobb barátomra csak úgy tapadnak a nők, volt már neki vagy 50 barátnője. Rá mondta hogy összességében 10-es skálán 8-as. Szerinte én testre 9-es, összességében 3-as vagyok. Azt mondta hogy hiába jó a testem, a nők az arcot nézik elsősorban. És hogy nem hiába vannak a nőknek is pasi haverjaik, mert velük el lehet hülyülni stb. mégha nem is jön be, de otthonra az igazit keresik, egy jó pasit. Ő azt tanácsolta hogy menjek oda olyan nőkhöz akik bejönnek és ha pl. kiröhögnek vagy rám se hederítenek, akkor tudhatom hogy "az nem az én pályám" és így haladjak "egyre lejjebb", amíg észre nem fogom venni hogy valaki szóba állt velem. Akkor az az én szintem, olyan csajoknál próbálkozzak. Azt is kifejtette hogy azért van ez, mert a nők ösztönből a legjobb genetikát keresik, hogy tökéletes utódaik legyenek. Ezért lehetek én jó fej, humoros, megértő, akkor is nehéz dolgom lesz minden nőnél.
Ki mondta ezt a 3/10-es dolgot? A baratod vagy az exed?
Vegul is holt nyolc! Tudd, hogy a nagyvallalatok ujitasainal kb 60-bol jon be 1!!!
Az esely 1/60.
Nekem az atlagnal tobb baratnom volt. De a nozesnel nagyon is sok fugg attol, hogy laza vagy es csak rohogtok meg szivatod vagy komor vagy es az eslo 5 percben gyerekekrol beszelsz. En mielott odamentem rakacsintottam. Ha vette egy mosollyal, tuti jo. Ha nem, akkor meg nem nyilvanosan egtem be.
Es amit meg irni akartam, hogy millioszor volt olyan, hogy odamentem egy este 10 nohoz es nem jott ossze semmi. Nagy cucc. Ez is benne van a pakliban.
Tehat szerintem probalkozzal minel tobbszor. Nagy szamok torvenye alapjan elobb utobb sikerul. De ahhoz probalkozni kell!!! Visszagondolva. Szerintem nekem azert volt tobb nom, mint az atlag, mert az atlagnal tobb nonel probalkoztam.
(Es bar nekem lenne 9-es testem!!! Frankon latni a kockakat is?)
A legjobb csaj haverom mondta, csak talán hülyén fogalmaztam.
Jó ötleteket adtál a próbálkozásra köszönöm! Csak valamiért tök sz*r hogy az ismerőseim szidják a külsőmet. Mégha idegenek csinálnák, rá se rántanék már. De így ... még jó hogy nem merek odamenni. Valahonnan kéne bátorságot szereznem.
Amúgy igen, kockás hasam van. 8 éve szigorú diétát tartok, nagy súlyos edzésekkel és sok kardióval. Nekem bevált. A csajoknak ezzel nincs is problémája, sokszor hallottam vissza hogy "jó testem van, csak nem vagyok helyes" (Ettől a helyes szótól már kirohanok a világból. Én vagyok ezzel hogy szerintem egy férfi legyen macsó, karakteres).
Most gyorsan tudok példát is mondani. Kb. mint a Berki Krisztián celeb (nem az olimpikonra gondolok). Persze sehol nem vagyok hozzá izomtömegben, de amúgy formára kb. megegyezünk. Meg sajnos fejre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!