Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tetszik egy fiú, hogy...

Ha tetszik egy fiú, hogy adjam a tudtára? Pl. Menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés
És mit mondjak? Tudtok vmi jó dumát vagy bármit, amivel felkelthetem az érdeklődését ? :D
2014. jan. 19. 20:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok te meg a fiú? így könnyebben tudok segíteni :)
2014. jan. 20. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:

"Köszi a válaszokat. hát akkor inkább nem megyek oda senkihez :/ biztos elutasítana. az meg még rosszabb. nevetséges lennék. :/"

tipikus lánylogika. ha midneki így gondolkodna, 50 éves szűzszingli macskamenhelyfenntartó lenne.

ha nem ész oda, akkor majd jönnek hozzád a tahók, akik közül válogathatsz, ami nyilván nem fog tetszeni, és inkább kitlaálod hogy te mennyire értékes vagy, amíg 20 évesen le nem fekszel részegen bárkivel mert már nem bírod tovább.

hidd el, jobb kockáztatni. mondjuk eleve nem iskolából kéne próbálkozni. a belterjes dolgok ritkán sülnek el jól.

2014. jan. 20. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! :)

20 éves vagyok és nem szoktam részegen lefeküdni senkivel. Nem is fogok. :) És nem is csoporttársról van szó.

2014. jan. 20. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!