Hogy adjam tudtára, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem.(osztálytársak vagyunk)Szerintetek hogyan adhatnám tudtára anélkül hogy nyomolósnak tűnnék?2014. jan. 19. 18:11
1/6 anonim válasza:
Betojok ezektől a kérdésektől. Ha tetszik, hát MIÉRT NE legyél nyomulós??? Akarod, akkor csinálj valamit az ég szerelmére!
2/6 anonim válasza:
Beszélgess vele,vagy kérd el tőle a házit,de csak finoman,ne hogy megijedjen.20/f
3/6 anonim válasza:
ha netán Gergõnek hívják, a te monogrammod meg K.A., azt ajánlom add fel, mert túlságosan szereti a barátnõjét ( aki mellesleg minden konkurenciát elintéz)
4/6 anonim válasza:
lol,utolsó,ez mekkora nagy :D sm megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok te meg a fiú? így könnyebben tudok segíteni :)
5/6 anonim válasza:
Nekem van Gergő nevű o.társam(2 is)és K.A.monogramú lány o.társam is.Érdekes...
6/6 A kérdező kommentje:
A fiút Tamásnak hívják nem Gergőnek...
13 éves vagyok és T. is:))
2014. jan. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!