Fiúk mostanában miért nem mertek kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt egy beszélgetésre, egy csòkra meg ilyesmik :)2014. jan. 19. 17:37
11/15 anonim válasza:
Én merek!
;)
Lány vagy?
Hoppsz, Nő?
12/15 anonim válasza:
Mert sokat csalódtam a lányokban. Ezért. Nem is merészség ez, hanem nincs az embernek már kedve ismerkedni a sok csalódás után. Ennyi.
13/15 Mr. Truth válasza:
Miéet kedves kérdező, neked mi az a nem sok elvárás? :)
Nincs szó belefásultságnál, csak az tény, hogy mikor nekem is haverom kitalálja hogy menjünk el valamerre bulizni és akkor szembetalálkozok 10-20-30-40 UGYANOLYAN lánnyal az rémisztő. Semmi egyéniségük nincs és át lehet látni rajtuk mint az üvegpoháron.
Én azt szeretem mikor óvatosan becserkészem a hölgyet, letámadom és vagy legurulunk a kanapéról vagy fent maradunk... De legyen benne kihivás, legyen a lányban VALAMI amiért érdemes kezdeményezni.
14/15 A kérdező kommentje:
#13 as én pl nem vagyok egy olyan elöre legyártot lány mint akik most vannak pl nem azt a zenét hallgatom ami a divat meg nem úgy öltözködöm ami mostanában a divat de azért stílulososan
2014. jan. 19. 20:54
15/15 bettike segits válasza:
nekem sincs elvárásom de az igaz h az agyon sminkelt lànyok hiszik magukrol h szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!