Facebookon hogy lehetne jól kezdeményezni?
Többször van, hogy fb-n megtetszik egy ismeretlen lány, és nem tudom, hogy kezdjek neki az ismerkedésnek.
Félek, hogy az jön le, hogy én mindenképp rá akarok mászni, és csak a szexet akarom. Pedig csak meg szeretném ismerni, utána eldöntöm, hogy alkalmas-e többre. Ha kiderül, hogy olyan, mint a többi liba, akkor nem érdekel, hiszen az nem értékes, mindenhol találni olyat.
u.i.: És nem olyan lányokról van szó, hogy csak a profilképe már +18as karikát érdemelne.
19/F
Ha nincs más lehetőség, írj neki. De szerintem ne olyat, hogy megismerkedünk-e, van-e kedved, lehetne-e..... Mondd meg neki kerek perec, hogy tetszik neked, és szeretnél vele megismerkedni, és kérdezz tőle valamit, mittomén három belső tulajdonságot.Hozzáteheted, hogy a füle, vagy a szemöldöke, vagy ami éppen tetszik rajta miatt jön be neked. Engedélyt ne kérj, viszont mindenképp javaslom, hogy kérdezz valamit, amire tud válaszolni.
Ha nem is jössz be neki külsőre annyira, hogy a megismerkedünk-e kérdésre, szia igen-nel válaszoljon, így legalább egy picivel több esélyed lesz megmutatni, hogy márpedig érdemes veled megismerkednie. (Mert ugye érdemes? : P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!