Miért van annyi szép lány és miért nincs annyi jó pasi?
Szerintem más is észre vette már, hogy annyi szép lány van, akárhova megy az ember állandóan lát jó csajokat, bezzeg az egy csoda, ha látok egy jó pasit. És így nagyon nehéz ismerkedni, hogy konkrétan nincs választék.
Fiúk, miért vagytok lusták edzeni és miért vagytok képtelen normálisan felöltözni? Ezzel a kettővel sok mindent lehetne kompenzálni. Nektek is azok a lányok tetszenek, akik nem kövérek, szép a hajuk meg nem szőrösek és stb....ti meg nem csináltok semmit, aztán meg ler*bancozzátok ezeket a lányokat, amiért nem kelletek nekik, mert hogy milyen felszínesek. Én is most ezt fogom kapni tőletek.
Kérdező a 18-as kommented nekem nem tetszik,de előtte is már ezt próbáltam elmagyarázni neked.
Az szép és jó,hogy te mit csinálsz és mennyit edzel,azonban ne akard már megmondani másoknak,hogy ők mennyit edzenek vagy mit csináljanak.Esetleg mit viseljenek,hiszen ha nem tetszik neked valaki,akkor tovább kell lépni és kész.A barátnőid se lehetnek valami túl okosak,ha megbékélnek mert nincs más.Ez a legnagyobb ostoba viselkedés,vagy szereted a másikat és tetszik vagy nem.Ha nem,akkor mész tovább ilyen egyszerű. :)
Teljesen szubjektív dolog kinek mi tetszik értsd már meg.Ha pedig szeretsz valakit,akkor úgy fogadod el ahogy van,nyilván ehhez vonzódni is kell a másikhoz.
Felőlem lehet bármennyi lány felszínes,az én véleményem nélkül is ezt csinálják,az már nem oszt nem szoroz.
Senkinek sem könnyű az ismerkedés a mai világban,én is 7 éve keresem azt,akivel jól meglehetnék és még nem találtam egy olyat sem.
Ja a másik a gyúrással meg izomzattal kapcsolatban nem tudom hallottál-e már olyanról,hogy genetika.Igen van akiknek könnyű a gyúrás,és hajlamosabbak a dolgokra könnyebben szednek fel kilókat is és izomzatot is.
De nem mindenkinek ilyen könnyű,nem szeretném részletezni az okokat,én már próbáltam gyúrást is,nagyon sok mást is.A genetikám miatt sajnos szinte alig lehet bármit felszednem magamra,és szinte meg sem látszik rajtam.A testalkatom is ez miatt olyan amilyen(vékony).Szóval ne szóljunk már le mindenkit,van akinek nem ilyen egyszerű.
De én jól öltözködöm,normális ruhákba járok mindig.De ez semmit nem számít,ha az arcom és a testem nem arányos és nem izmos nagydarab vagyok ez itt a gond.
22/F
A kérdezőnek alapvetően igaza van. Nagyon sok pasi van, aki egyáltalán nem ad magára. Pedig nekik aztán igazán nem ügy normálisan felöltözni, esetleg elmenni a fodrászhoz és tisztességes frizurát vágatni. Persze egyszerűbb otthon letolni 3 mm-esre, de az olyan is. Esetleg urambocsá rendszeresen borotválkozni! Ez valamiért sarkalatos pont, nem is igazán értem, régen alapdolog volt, hogy egy férfi reggel megborotválkozott. Ma meg jó, ha egy héten egyszer...
De bezzeg ha a lányok tartanának mondjuk no shave novembert - kitörne a harmadik világháború!
Belementünk a végletekbe, emberek.
Az oké, hogy van egy ideál és az a jó testű, igényes pasi meg a szép, vékony, igényes nő, de nem kell egyből azt mondani, hogy "nektek férfiaknak sem a kövér lányok tetszenek meg nőknek sem a kövér pasik tetszenek", mivel van a 2 véglet között is ember. Nem túl izmos, nem túl vékony, mind nőben és férfiban és ezt nevezzük átlagnak. Amit valami miatt majdnem mindenki figyelmen kívül hagy...A genetika meg nem éppen kifogás. Én is edzhetek heti 6 napot úgy, hogy 2 órát edzek alkalmanként(és nem ilyen 5 perces szüneteket tartok a gyakorlatok között, hanem maximum 1 perc), ha nekem olyan a genetikám, hogy egyszerűen nehezen tapad rám az izom. Ez, hogy a genetika egy kifogás, szép leoltás lett volna, ha igazad van. De nincsen, kifogások például a lustaságból adódó dolgok pl. Jajj, majd 6 órakor, jajj majd 7 órakor elkezdem. Aki akar valamit az elkezdi és ennyi. Jajj még annyi, hogy azt azért megsúgnám, hogy a férfiak többsége nem szereti a szálkásan izmos nőket, hanem a nőies nőket(persze itt is van kivétel).
Aki azt írta, hogy alapvetően igaza van a kérdezőnek:
Gondolom nő vagy, hogy ennyire a pártját fogod (ami egyébként teljesen rendben van), de azért álljon már meg a verekedés. A mai divat szerint, ha követni akarom, akkor fel kéne öltöznöm ilyen kis b*zigyereknek (már bocsánat). Ha ez nincs meg, csak egy ing, farmer például, akkor sokan az adott embert már igénytelennek titulálják.
A borotválkozás jogos...de nem teljesen, azért, mert van egy negyedmilis borosta, már igénytelen az ember és minden nap borotválkozni kell? Mesevilágban élsz, ha azt hiszed, minden férfinak babapopsi arcúnak kell lennie. Az egy alap dolog, hogy borotválkozik az ember, ez igaz, de nem egészséges napi szinten, mivel a szőrzet csak erősödni fog. Ja és szerintem férfiban is igénytelen ha "no-shave" hónapot tart az ember.
A kérdezőnek tényleg van igazság a szavaiban, egyet is értek vele, de a végleteket nézzük mindig, meg az ideálokat, meg jobban tudjuk kinek mit kellene csinálnia.
Mint már írtam annó, nők között is kevés a szép és igényes...vagy ez az igényesség nem tart sokáig.
Nem kell napi 3-4 órát edzeni, ez is túlzás.
Kb 2x vagy 3x leírtam, hogy a normális öltözködés alatt én nem a divatmajom kinézetet értem, de már megint ezt írod. És azt is leírtam, hogy elhiszem, hogy valaki genetika miatt nem tud izmosodni, de mégis ez van megint elmagyarázva. Azt is írtam, hogy nem kell mindenkinek álompasinak lenni, én csupán azt sajnálom, hogy nincsenek kicsit többen.
Hát a borotválkozásról csak annyit, hogy nekem pl nagyon tetszik ha egy fiú kicsit borostás. De nem egészséges napi szinten borotválkozni? Hát ez jó duma. Nem tudom mit szólnál ha a barátnőd szőrös hónaljjal jelenne meg aztán közölné hogy bocs, de nem egészséges a napi borotválás és különben is csak erősödik a szőr. Ja hogy mi inkább menjünk el gyantáztatni meg hasonló kellemes dolgokat végezni? Hát persze...mert nekünk időnk is van rá, meg pénzünk is, meg a fájdalomküszöbünk is nagy. Amúgy én megcsinálom, de van olyan barátnőm aki tényleg nem bírja ezt a fájdalmat. És csak úgy mondanám, hogy a szőr nem erősödik és nem nő gyorsabban a vágástól, ez csak egy régi hiedelem, nézz utána a neten, ha nekem nem hiszel.
Igen, mert a net teljes mértékben az igazat adja vissza. :)
Azért bocs, mert ugyan azt leírtam megint.
Viszont az meg megint más, hogy olyanról beszélsz amit én el sem várok. Mondtam én, hogy menjetek gyantáztatni? Nem. Akkor meg ne vágj a fejemhez olyan dolgokat amikről nem is beszéltem.
A borotválkozásnál pedig nem a hónaljszőrről beszéltem vagy az intim területekről. Az én hibám, hogy ezt nem írtam le akkor.
Lábra, karra értettem ezt a borotválkozást nőknél, nálunk pasiknál meg ugye arcszőrzet. Az arcszőrzet igenis erősödik sok borotválkozás után, de te, mint nő valójában jobban tudod, hogy is működik ez az egész arcszőrzetnél.
Nem hülyeségből írtam ezt...amikor elkezdtem borotválkozni pelyhes "bajuszom" volt, egy hét múlva erős szőrzet...szóval azért nekem is lehet igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!