Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van annyi szép lány és...

Miért van annyi szép lány és miért nincs annyi jó pasi?

Figyelt kérdés

Szerintem más is észre vette már, hogy annyi szép lány van, akárhova megy az ember állandóan lát jó csajokat, bezzeg az egy csoda, ha látok egy jó pasit. És így nagyon nehéz ismerkedni, hogy konkrétan nincs választék.

Fiúk, miért vagytok lusták edzeni és miért vagytok képtelen normálisan felöltözni? Ezzel a kettővel sok mindent lehetne kompenzálni. Nektek is azok a lányok tetszenek, akik nem kövérek, szép a hajuk meg nem szőrösek és stb....ti meg nem csináltok semmit, aztán meg ler*bancozzátok ezeket a lányokat, amiért nem kelletek nekik, mert hogy milyen felszínesek. Én is most ezt fogom kapni tőletek.

2014. jan. 18. 22:05
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem kell kigyúrt állatnak lennie, de igenis egy igazi férfi izmos valamennyire. De csak úgy normálisan. De még erre is kevesen képesek. És divatőrült se legyen egy fiú, de eszméletlen milyen gagyi szerelésben jár a többség, pedig ahhoz hogy felvegyen egy normális farmert és egy normális inget vagy pólót ahhoz nem kell se sok pénz, se sok ész. És persze szubjektív hogy kinek mi tetszik, de sok szép barátnőm már szimplán csak megbékélt. Nem azért jönnek össze valakivel mert annyira tetszik nekik, hanem mert nincs más!! Azt hozzá teszem, hogy ettől még szerethetik az illetőt, de ez már egy másik kérdés.
2014. jan. 18. 22:16
 12/44 anonim ***** válasza:

Jó csaj sincs több, mint jó pasi! Legalábbis az én szememben. Ki kell hogy ábrándítsalak, de én többet adok a belsőre mint a külsőre. És ez nem azt jelenti, hogy a szürke kisegér lányokat szeretem.

Csak annyit jelent, hogy számomra majdnem indifferens, hogy hogy néz ki a lány. Azért nem teljesen, mert nyilván azért előny, ha nem "susogós melegítőben" jár.

De számomra sokkal fontosabb, hogy izgalmas személyiség legyen, tudjon nekem mit tanítani, és tudjak tőle mit tanulni. A legfontosabb, hogy toleráns, de határozott legyen. Ha egy lány tudja, hogy mit akar, és képes azt egyedül el is érni, az nagyon szexi. És lássuk be, annak ellenére, hogy ma már több nő jár egyetemre, mint férfi, még mindig nagyon kevés van ilyen nőből. Jó, ha 10-ből 1 ilyen.

20/F

2014. jan. 18. 22:16
 13/44 anonim ***** válasza:
* és tudjon Ő is tőlem tanulni
2014. jan. 18. 22:17
 14/44 anonim ***** válasza:

Noydra

:DDDD

2014. jan. 18. 22:19
 15/44 anonim ***** válasza:
Én izmos vagyok, ott ahol annak kell lennem.... xĐ
2014. jan. 18. 22:23
 16/44 anonim ***** válasza:

Mindenki izmos, valamennyire. Nehogy azt hidd, hogy mindenki majd a te értékrendedet foglya nézni. Az öltözködéssel kapcsolatban meg, mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát. Én például piszkosul rühellem a farmert, nincs az a szalonna amiért felvenném... kényelmetlen, kinézetre sem tetszik...

Az meg, hogy neked nem tetszik a nagy többség, az senkit nem érdekel. Ha ilyen válogatós vagy az a te bajod. Ilyen hozzáállással, még az általad gondolt "jó pasik" is messzire el fognak kerülni.

2014. jan. 18. 22:31
 17/44 anonim ***** válasza:

Annyi szép lány? Azt kétlem. Az igaz, hogy van pár szép lány van, de ezeknek a lányoknak a többsége felszínes p*csa ténylegesen. El vannak szállva maguktól (persze van sok kivétel is, mielőtt leharapnátok a fejemet), hogy milyen "gyönyörűek".

A szépség amúgy is egy relatív dolog. Nekem például az átlagos lányok tetszenek, mert éppen ezért szépek, és nem a divatcicák.

Meg egyébként is a belső fog meg engem. Lehet egy lány szép, ha belül egy üres ember. Onnantól kezdve egyszerűen nem tud érdekelni.

Az meg, hogy nem gyúrják ki magukat manapság sokan, azért (is) van, mert sok lánynak az ilyen divatmajom kislányos fiúcskák tetszenek, akiket egy erősebb szél elvisz. Meg azért elvárások vannak szépen...egy lánynak könnyebb kicsípnie magát, mint egy férfinak kigyúrnia...főleg, ha természetes úton akar izmosodni-->speckó étrend, edzésterv, stb...főleg,ha tömeget akar növelni előbb valaki, mivel akkor marha sokat kell enni. De ez másik kategória.

Az mondjuk igaz, hogy marha sokan lusták is. Ezen változtatni kellene.

Amúgy meg...a mai "izmos" emberkék, majdnem mind felfújt lufiállatok. Annak meg mi értelme van, ha nem természetes az izomzat?

Öltözködés megint más, egyszerre követni a divatot és egyedinek lenni nehéz.

Én mondjuk koromhoz képest le vagyok maradva...de direkt. Nem vagyok hajlandó "swaggé" válni.

Fölkapok inkább egy farmer+inget és pá.

Mégis, a többségnek a swag-yolo gyökerek jönnek be a holdjáró surranójukkal meg a szivárványszínű pulcsi-gatya-sityak kombinációval. Na akkor most mit is csináljunk? Várjunk mi is, hátha jön egy (számunkra) normális ember, vagy adjunk le az igényünkből?

Másnak is nehéz, nem csak neked, de ettől még nem kell ilyen provokáló kérdést kiírogatni. Habár a problémádat maximálisan megértem.

2014. jan. 18. 22:37
 18/44 A kérdező kommentje:

Nem könnyebb egy lánynak kicsípnie magát mint egy fiúnak kigyúrnia. Nem tudjátok elképzelni mennyi mindent kell tennie egy lánynak, hogy teljesen rendben legyen. Csak ti azt hiszitek mindez pár perc. Arról nem is beszélve, hogy ha egy lány jó alakot akar, akkor neki is edzeni kell. Én 14 éves korom óta edzek heti 6 nap 1 órát. Ha én lányként megtudom csinálni (gimi,egyetem,most meg már munka mellett) akkor egy férfi is csinálja meg!! És nekem is a természetes izomzat tetszik, az eddigi fiúim is úgy voltak izmosak, hogy sportoltak (valami harcművészetit) vagy kondiztak de nem szedtek semmilyen mesterséges tömegnövelőt. Nekem pont ezek a divatfiúcskák egyáltalán nem jönnek be és nem várom el hogy nagyon egyedi stílusa legyen a fiúnak, meg drága cuccokat hordjon...nekem teljesen elég ha egyszerűen, de normálisan van felöltözve, ezért írtam példának a farmert-inget. De sokan még ezt az egyszerű összeállítást sem tudják viselni, rosszul vagyok attól ha egy fiún lóg a farmer és kint van az alsónadrágja. És ez most csak egy példa.

Amúgy bocsánat, most olyan elkeseredetten vagyok ideges állapotban.

2014. jan. 18. 23:09
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, de jobban lenyugszol, ha beszedsz egy kevés maszturbációt:D
2014. jan. 18. 23:13
 20/44 anonim ***** válasza:

Semmi gond. De nekem az a tapasztalatom, hogy ha az ember feszült, kiábrándult vagy ijedt hangulatban van, akkor hajlamos hülyeségeket beszélni és gondolni.

Ha neked van pasid, aki bejön neked, akkor miért probléma az számodra, hogy a felhozatal többi része nem tetszik jobban? Talán mégis le akarod cserélni a mostanit?

2014. jan. 18. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!