Van egy srác, tizenkettedikes, végzős, és teljesen oda vagyok érte. Én viszont csak kilencedikes vagyok, mit tehetnék, hogy észre vegyen?
Figyelt kérdés
A korkülönbség mellettt is vannak problémák, ő irtó helyes, jól néz ki, én pedig bár nem mondanám magam még molettnek se, de erősebb csontozatú vagyok, van mit rajtam fogni. Ő elég menő is meg minden, de tényleg tetszik, és bár még nem beszéltünk, elmondásokból nagyjából van róla egy kialakult képem, és az is nagyon érdekes. Mit tehetnék, hogy észrevegyen?2014. jan. 18. 14:02
22/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok azon gondolkodni, hogy ezt most jó vagy rossz értelemben írtad, úgyhogy inkább az előbbit hiszem.:)
2014. febr. 12. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!