Van egy srác, tizenkettedikes, végzős, és teljesen oda vagyok érte. Én viszont csak kilencedikes vagyok, mit tehetnék, hogy észre vegyen?
Figyelt kérdés
A korkülönbség mellettt is vannak problémák, ő irtó helyes, jól néz ki, én pedig bár nem mondanám magam még molettnek se, de erősebb csontozatú vagyok, van mit rajtam fogni. Ő elég menő is meg minden, de tényleg tetszik, és bár még nem beszéltünk, elmondásokból nagyjából van róla egy kialakult képem, és az is nagyon érdekes. Mit tehetnék, hogy észrevegyen?2014. jan. 18. 14:02
11/22 A kérdező kommentje:
15 évesen? Oké, nem adok iagazt annak a tini-társadalom felfogásnak, hogy minél előbb feküdjünk le valakivel, szinte szabaduljunk meg a szüzességünktől, mint egy problémától, de 15-6 évesen azért elég érett lehet egy ember arra, hogy barátja legyen. És különben is, az idősebbek miért nézik le a fiatalabbakat, minden korosztály azt hiszi az övé a legokosab-jobb felfogás, és ha egy egyszerű ilyen jellegű kérdést valaki feltesz, esetemben én, akkor le van hurrogva, hogy pisis 15 évesen miért akar "pasizni"... Eleve ez a szó, én nem "pasit" akarok, nem is "pasiznni", hanem egy érettebb BARÁTOT, SZERELMET mint mindjuk az én korosztályom. Tényleg, miért kell minden 15 évest lenézni, és gyakorlatilag pisi r.bancként kezelni emiatt? A fiúkkal persze semmi gond, áá, dehogy, az se gond ha ennyi idősen már nem szűzek, és idősebb barátnőjük van?, de menő! De ha egy 15 éves lány pár évvel idősebb barátot akar, az aztán akkor nagyon pisis.
2014. jan. 18. 14:27
12/22 anonim válasza:
Ezzel a monológoddal alá is támasztottad, hogy még várnod kell 1-2 évet.
13/22 A kérdező kommentje:
Miért is? Azért mert felidegesített, hogy mindenkinek az volt a válasza, hogy várj, mert gyerek vagy? (Csak kicsit erősebben fogalmazva.) Normális válaszok miatt írtam a kérdést, gondoltam valaki tényleg tud segíteni. Meg sem kellett volna említenem, hogy hány éves vagyok, mert amint meglátták, szerintem el sem olvasták a kérdés többi részét... Mert, ugye, meg van határozva, hogy egy ember eddig az életkorig éretlen, utána pedig érett... Nem azt mondtam, hoygy felnőtt vagyok, azt mondtam érettebb. Egy normális tinédzsernek tartom magam, és emiatt konkrátan itt mindenki lekezel. Itt, ahol elvileg az emberek segítenek másoknak.
2014. jan. 18. 14:33
14/22 anonim válasza:
Szia:)velem ugyanez a helyzet,megértelek:)Próbálj közös ismerősöknél érdeklődni,van-e barátnője,milyen típusú lányok jönnek be neki stb
Hajrá!;)
15/L
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ELSŐ normális választ!:)
2014. jan. 18. 14:37
16/22 QueenRavenna válasza:
Nem csak azzal tudom kifejezni magam, csak lesüllyedtem a te szintedre, hogy megértsd. Nem kell engem kioktatni, jó pár évvel idősebb és tapasztaltabb vagyok nálad, és meglátod igazam lesz, vagyis le lesz szarva magasból az aranyos kis buksid!
17/22 anonim válasza:
szerintem menj el egy buli, ahol a srác is éppen ott van és táncolj neki, meg kacsingass és ha észrevesz, úgyis odamegy hozzád. utána meg majd kiderül, hogy csak meg akar fektetni egy éjszakás kalandként vagy csak beszélgetni akar és jobban megismerni.
18/22 anonim válasza:
QueenRavenna ety motykosz ksiz buzsi aki sponglit szíjj.
19/22 anonim válasza:
11.-es létemre se jönnék össze Veled, pedíg
16 vagyok…
20/22 A kérdező kommentje:
Nos, nem is veled akrnék összejönni:)
2014. febr. 12. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!