Szép nők, milyen érzés, ha a következő indokkal utasítanak el benneteket: túl jó vagy hozzám (? )
10:11
te hány éves vagy?
Általában, ha csak a külső fogja meg a pasit, és nem tervez hosszú távra...na akkor jön ez a szöveg
Becsapott érzés, kihasznált, és eldobott.
Túl jó vagy hozzám? Akkor örülj, h veled vagyok.... Ennyire egy pasi sem félénk
Nekem volt ilyen, hogy azt mondták, hogy " jobbat érdemelsz, nálam sokkal jobb srácokat is simán megszerezhetsz"
Óriási kamu.
Még soha nem volt barátom, semmi ilyesmi alakuló kapcsolatom sem.
Csúnya hazugság...
Ha megalázó ha nem; akkor is ez volt az igazság és nem szokásom hazudni.
Ha vki megalázónak veszi h nem akarok visszaélni az érzéseivel; ám legyen. Egyébként sztem nem vette annak, legalábbis nem ez volt a feedback. Ha meg nem mondott igazat, az megint nem az én problémám.
hát én is mondtam már ezt lánynak, csak hozzátettem, hogy végig kihasználtalak, és csak a szex miatt kellettél. :ss
nem örült neki :Dd
1. Nem tetszem neki.
2. Hogyan lennék én túl jó?
Azért elárulom h olyan csajt aki tényleg bejön nem utasítunk vissza :-) :-)
Szóval ezen a szépség dolgon még gondolkoznatok kéne...
Nem kamu, inkább csak önbizalom hiány.
Én is mondtam már ezt egy nagyon szép lánynak; pontosabban az egyik munkatásam próbált a lány elött engem rá venni hogy hódítsam meg a lányt, és én csak ezt válaszoltam rá.
Picit elmosolyodott a csaj, de amúgy nagyívből le tojta a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!