10-en éves jó csajoknak miért csak a külső a 20-on éves jó csajoknak meg miért csak az egzisztencia (anyagiak, karrier, tudás, stb. ) számítanak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 20:18
11/20 A kérdező kommentje:
úgyh belsőre ha nem is vagyok valami okos, sikeres zseni attól még érhetek vmit
2014. jan. 17. 20:42
12/20 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga, hogy olyan igényei legyenek a másik nemmel szemben, amilyenek. De azért nyavalyogni, mert le se tojnak azok, akik milliószor jobbak a saját "kategóriájukban", mint te... Te miért nem adod lejjebb az elvárásaidat? Ne is add, de akkor tégy meg mindent, hogy azoknak megfelelj, akik tetszenek neked, vagy ne picsogj róla, ilyen egyszerű! :)
Én is mondhatnám, hogy jajj, a huszonéves srácok miért csak a nagymellű lányokra buknak? De nem teszem, olyat keresek, aki elfogad kis mellel, mert ez ellen inkább nem akarok tenni :D
13/20 A kérdező kommentje:
én nem is feltétlenül a nagymellű lányokra bukom, legyen formás sőt ha nagyon nagy az kövérít és nem jó, de az arc sokkal fontosabb
2014. jan. 17. 20:43
14/20 anonim válasza:
És miért csak a "jó csajok" érdekelnek? A nem annyira jó csajok kevesebbel is beérik, kénytelenek beérni! Válogass közülük! A csunyácska lányok is feltehetnék a kérdést, hogy a gazdag pasiknak miért csak a bombázók számítanak?
15/20 A kérdező kommentje:
aki nem jön be azzal nem tudok mit kezdeni ez van... am oda-vissza ergo irányomban is elfogadom csak érdekel h mé van ez így evolúció vagy mi?
2014. jan. 17. 20:47
16/20 anonim válasza:
És veled mit lehet kezdeni? Mindenhez pénz kell az életben. De ha te még arra sem vagy jó, hogy mellette sétálj, és ő büszke lehessen a külsődre, nem várj csodát, hogy majd egy jó nőnek pont te kellesz.
17/20 A kérdező kommentje:
jogos
2014. jan. 17. 21:07
18/20 anonim válasza:
Egy jó nő inkább marad egyedül, mint hogy egy nála alacsonyabb kategóriájú pasival leálljon. Hiszen egyszerűen egy olyan pasi nem tudná boldoggá tenni. Ezért van a szinglik között arányában sokkal több jó nő, az átlagos nők viszont többnyire párban vannak.
19/20 A kérdező kommentje:
am a jó csajoknak mindig van pasija legalábbis az esetek 90%ban
2014. jan. 17. 21:39
20/20 anonim válasza:
vagyok elég jól kinéző és sikeres, hogy csinos nőket is összeszedjek 19-40 éves korig. átlagos kinézet, kis/nagy/lógó mell, kor is mindegy, ha bejön. te pedig a semmire vagy "igényes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!