Ilyenkor csak nem mer lépni, vagy félreértettem valamit?
Már két hónapja az van, hogy a nekem tetsző srác sokszor végigkövet a tekintetével, mikor elmegyek a folyosón, ha néha elmegyünk egymás mellett, a szemembe néz (egyszer még olyan eset is volt, hogy a barátnőm oldalán ment el, és akkor is az én szemembe nézett). Viszont ez nem mindig van így, sőt, azon is csodálkozom, hogy miközben távolról engem/felém néz, az arca nem rebben. Írták itt sokan (más kérdéseknél), hogy az lenne a jó jel, ha legalább elmosolyodna, de nála semmi. Egyszer talán megmosolyogta a sapkám, miközben felvettem - vagy azt találta aranyosnak, vagy a mellette álló haverja nyögött be neki valamit, amin nevetett, de felém nézett akkor is.
Van pár közös ismerősünk a fiúval, de még sosem beszéltünk. Én túl félénk vagyok őt leszólítani, és ilyen ősrégi "cselekhez" sem folyamodnék, hogy mondjuk leejteni a könyveimet, hogy segítsen összeszedni őket, direkt nekimenni a folyosón, etc. Fiúk, ti ilyenkor csak random bámészkodtok, vagy be is jön a lány, akit ennyiszer néztek, de nem mertek odamenni hozzá? (Nem tartom magam valami szép, különleges külsejű lánynak, inkább átlagos a kinézetem. Ezért csodálkoznék, ha valóban tetszenék neki.)
#1: Milyen jó röhögni az olyan kommentelőkön, akiknek fogalma nincs, hogy az ilyen lányok hány fiúhoz mentek már oda kezdeményezni, és ballagtak el egy visszautasítással. :)
#2: Sajnos én nem kifejezetten merek odamenni hozzá, ha azt tekintjük, hogy mindig körülveszi őt valaki, plusz nem ismerem őt, így egy közös témát sem tudnék felhozni. :/
"... plusz nem ismerem őt, így egy közös témát sem tudnék felhozni..."
Egy iskolába/folyosóra jártok nem? De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!