Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok olyan ember van, aki...

Sok olyan ember van, aki 27-28 éves férfi létére még soha egy csókot sem kapott egy lánytól és nem ért el semmit az életben?

Figyelt kérdés

2014. jan. 17. 17:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A nagyszüleim már meghaltak. De ha nem is buták, akkor sem jó módszert választottak, ennyi...meg ugye volt bennük egy jó adag rosszindulat is. A szüleim ellen uszították a nővéremet kiskorában, úgy hogy évekig nem igazán akart egyáltalán találkozni velük, és velem sem. Csak amikor már időseb lett.

És ez amúgy is csak kifogás lenne. Én se nagyon mehettem el sehová fiatalkoromban, csakhogy én ebből tudatosan törtem ki, és változtattam az életemen. Persze sokat kellett hazudnom anyámnak, hogy hol vagyok és kivel, (pasikkal nem találkozhattam) volna....már ha hagyom magam.... így hazudtam a szabadságért, a randikért:) ez volt az ára annak hogy én nem lettem annyira bezárkózott mint a nővérem.

2014. jan. 17. 23:10
 22/26 Noydra ***** válasza:

Ez esetben még jobban sajnálom, bár a véleményem nem változik :/

Kár, hogy nem tudtad a nővéredet is megtanítani erre...

2014. jan. 17. 23:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Vannak bizony, és biz'isten sajnálom is őket. És ha nem lenn olyan hosszú elmagyarázni, hogy mit nem csinálnak jól, talán meg is tenném.
2014. jan. 17. 23:34
 24/26 anonim ***** válasza:
hát 27 hez még várom kel, de én már nem szexuális, szerelmi életen kívűl már töb dolgot is elértem
2014. jan. 18. 13:32
 25/26 anonim válasza:

ha magadtól nem tudsz rájönni a siker titkára akkor olvasgasd ezt a blogot: pua.hu/blog/

ez sokat segitett nekem is..nem csak a csajozásról szól hanem még sok másról is amit másik területen is nyugodtan alkalmazhatsz

16/f

2014. jan. 18. 13:36
 26/26 anonim válasza:
és miért lényeges ez hogy hány ember van? inkább menni kell és változtatni rajta, nem azzal nyugtatni magam hogy más is van így
2014. jan. 18. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!