Sok olyan ember van, aki 27-28 éves férfi létére még soha egy csókot sem kapott egy lánytól és nem ért el semmit az életben?
A nagyszüleim már meghaltak. De ha nem is buták, akkor sem jó módszert választottak, ennyi...meg ugye volt bennük egy jó adag rosszindulat is. A szüleim ellen uszították a nővéremet kiskorában, úgy hogy évekig nem igazán akart egyáltalán találkozni velük, és velem sem. Csak amikor már időseb lett.
És ez amúgy is csak kifogás lenne. Én se nagyon mehettem el sehová fiatalkoromban, csakhogy én ebből tudatosan törtem ki, és változtattam az életemen. Persze sokat kellett hazudnom anyámnak, hogy hol vagyok és kivel, (pasikkal nem találkozhattam) volna....már ha hagyom magam.... így hazudtam a szabadságért, a randikért:) ez volt az ára annak hogy én nem lettem annyira bezárkózott mint a nővérem.
Ez esetben még jobban sajnálom, bár a véleményem nem változik :/
Kár, hogy nem tudtad a nővéredet is megtanítani erre...
ha magadtól nem tudsz rájönni a siker titkára akkor olvasgasd ezt a blogot: pua.hu/blog/
ez sokat segitett nekem is..nem csak a csajozásról szól hanem még sok másról is amit másik területen is nyugodtan alkalmazhatsz
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!