Sok olyan ember van, aki 27-28 éves férfi létére még soha egy csókot sem kapott egy lánytól és nem ért el semmit az életben?
én nem sírok itt csak kérdeztem egy kérdést, kiváncsi vagyok rá, am meg persze h próbálkozom ettől függetlenül nem jön össze de nem sirok miatta
am ez télleg igy van h pár alfahímet adnak körbe körbe, vannak srácok akiknek mindenük megvan és ezért rengeteg csajuk volt, van és vannak akiknek még soha nem volt
Biztos akadnak egy páran. De ahelyett hogy igyekeznének ismerkedni, próbálkozni itt sírnak, hogy jaj brühühü nem sikerül párt találniuk...
nekem se sikerült 2 perc alatt, mégse adtam fel. 5 évig estem pofára hosszabb rövidebb kapcsolatok végén, mégse adtam fel. Aztán mégiscsak sikerült, mert nem rinyáltam, hanem tettem érte hogy legyen valakim.
Az én nővérem pl 32 éves, és sose volt senkije, mert nem tesz érte semmit. Hát ilyen is van....
27/N
" De ahelyett hogy igyekeznének ismerkedni, próbálkozni itt sírnak, hogy jaj brühühü nem sikerül párt találniuk... "
a kettő nem zárja ki egymást, valaki tehet a dologért vmit attól még h szóvá teszi ha nem sikerül célt érni
32 éves nőként nem volt még senkije? O.o
Az nagyon kemény. Ezt mégis hogy bírja?
jó kérdés... nem tudom. elég antiszociális. barátai sincsenek. nem is jár el sehová. anyánkkal él. csak ül a 4 fal között... én már meg se próbálok közelebb kerülni hozzá mert nem engedi. a férjemmel is kb a köszönésig jutottak... meg pár szót váltanak néha és aztán ennyi. többnyire inkább csak köszönnek amikor találkoznak. velem se beszél, 1-2 mondat után inkább elvonul, hogy dolga van.
minden esetre fura. nem tudott kitörni abból ahogy a nagyszüleink nevelték (a nem mehet sehová senkivel típusú nevelés)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!