Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg létezik olyan, hogy...

Tényleg létezik olyan, hogy egy lány azért vonzódik egy fiúhoz, mert az intelligens és kedves, udvarias vele vagy ez már nem létezik manapság?

Figyelt kérdés
Csak, mert néha úgy érzem, hogy bizonyos lányok felnéznek rám az eszem miatt és néha úgy érzem, hogy vonzódnak is hozzám, de lehet csak félreértem a jeleket.
2014. jan. 17. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem igen is létezik :) és ha úgy megtetszik valaki, akkor külsőre is máshogy fogja látni az ember :)
2014. jan. 17. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges....de ha az elején nincs testi vonzalom, hanem pl a kedvesség,és egyéb belső tulajdonságok miatt alakul ki, az tulajdonképpen csak egy képzelődés,mert valakit beleképzel a kedvességébe,akihez külsőleg is vonzódik.Ez pedig elmúlik és akkor rájön, hogy nem elég a kedveskedés...
2014. jan. 17. 15:19
 3/10 anonim válasza:
Lètezik hogy nem a külső alapján itèlnek meg :) de kevès ilyen làny van.
 4/10 anonim ***** válasza:
igen
 5/10 anonim ***** válasza:
A kettes válaszolónak nagyon igaza van
2014. jan. 17. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
magyarán ha a lány rám néz, és nem az fut át a fején, hogy de lovagolnék rajta... akkor kialakulhat bármilyen bensőséges kapocs, az csak illúzió... fasza -_-
2014. jan. 17. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
létezik! a könyvet sem a borító alapján ítélik meg!
2014. jan. 17. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem létezik... Átlagos lányoknál próbálkoztam akik értelmesek, okosak és hozzá tenném nem azok a plazacica lányok és még is lekoptattak mert "Ronda vagyok" 17/F
2014. jan. 18. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
attól mèg nem minden lány olyan!!!!! felszínes lányokkal próbálkoztál!
2014. jan. 18. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Átlagos szemüveges lányoknál próbálkoztam.. Gondol azért koptatott le mert ronda vagyok..
2014. jan. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!