Létezik olyan lány, aki nem csak ki akarja használni a testem és lelkem, esetleg privátban rám is írna?
Figyelt kérdés
25 F :) a szerénység hasznos, de nem előnyös..
(ja és trollkodó fiúkáknak üzenném előre, hogy lányoknak szól a kérdés... ha lánynak érzed magad akkor írj)
2013. nov. 27. 13:38
1/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, kihasználni nem akarok egy ismeretlent (amúgy se szoktam senkit) . Privátot írhatsz ha szeretnél.
3/10 anonim válasza:
És aki fiú, de lánynak érzi magát?
4/10 anonim válasza:
3az írhat!
"ha lánynak érzed magad akkor írj"
6/10 anonim válasza:
Transzvesztiták hajrá, itt a lehetőség!:D
8/10 Spongya Bob Kocka válasza:
,,Létezik olyan lány, aki nem csak ki akarja használni a testem és lelkem"
Te véletlenül egy kicsit nem érzed lánynak magad? :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy férfi örülne, ha kihasználnák a testét:D
10/10 Spongya Bob Kocka válasza:
De a férfinak nem lehet kihasználni a testét max. ha passzív meleg. Ezt nem bántásként mondom, nincs velük bajom csak ott is halottam már olyanról, hogy egy férfit kihasznált egy másik férfi.
Vissza térve a témához, sztem csak a női testet lehet kihasználni ha a fiziólógiáját nézzük a folyamatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!