Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan lány aki hasonló...

Létezik olyan lány aki hasonlókra vágyik mint én? 20/F

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék, aki először is budapesten, vagy a közelében lakik. Ez azért fontos, hogy tudjunk rendesen találkozni, elmenni egy mekibe, sétálni kézen fogva a rakparton, jókat beszélgetni a margit szigeten, és megmutathassam neki az állataimat, ugyanis kis hobbiállatokkal foglalkozom szabadidőmben. 20 éves vagyok, 178 cm magas, viszonylag sokat sportolok, ennyit elárulok magamról. Bár nem állok túl pozitívan az ilyesmihez, de gondoltam, egy próbát megér, aztán ki tudja, lehet h pont itt találok egy olyan lányt akivel boldogok lehetünk, bár ez nagyon távoli még. :-)

A kor nem fontos.

2013. dec. 30. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

itt magyarországon nincs ilyen lány.

ha van is és elmentek 1 telibe vert mekibe és megnézitek a rothadó dunát...végül csak annyit fog kinyögni a lány, hogy bocsi csak barátok...!!!!!

2013. dec. 30. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igazából ez nagyon aranyos és biztos jó lenne veled de barátom van :)) remélem össze fog jönn ,de én a helyedbe Nem itt keresném ezt a lányt.
2013. dec. 30. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok minden nem derül ki arról, hogy milyen lányt is keresel tulajdonképpen, de amit leírtál az nem hangzik rosszul.
2013. dec. 30. 11:27
 4/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Biztosan létezik. Megpróbálhatnád egy ilyen állatos fórumon is akár, így legalább máris lesz egy közös beszédtéma. :)
2013. dec. 30. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
oké és a lánynál mik az elvárásaid azok kívül hogy pesti?:D:D
2013. dec. 30. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez így elég jól hangzik. Csak nem szeretek neten ismerkedni :/
2013. dec. 30. 11:38
 7/10 Pretty_Fighter ***** válasza:

Tuti madárpókokkal foglalkozol:D

Egyébként én pesti vagyok.Már meg is feleltem az elvárási listádnak :D Ja nem,én nem megyek mekibe:)

2013. dec. 30. 12:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Hogy milyet keresek az jó kérdés. Szeretem az embereket jobban megismerni, aztán kiderül, hogy megfog-e benne valami. :-) Igazából ami fontos, hogy el tudjunk beszélgetni, jól érezzük magunkat egymással, a többi jön magától, itt már nem számít hogy szőke, barna, vagy fekete a hajszín. Nem, nem madárpókokkal és kígyókk foglalkozom, hanem törpesünökkel és még pár kisállat fajtával. Jelenleg OKJ-n tanulok, de viszont a maradék időmet szivesen megosztanám egy olyan lánnyal akivel jól érezzük magunkat együtt. Áltában meg tudom oldani hogy legyen időm azokra akik fontosak, barátok, stb. :-)
2013. dec. 30. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
A kor mennyire nem fontos? Azért csak van valami határ nem?
2014. jan. 22. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Létezik, de értelmetlen a kérdésed, de ha az lenne, akkor se itt találnád meg. AZ itteni normális lányok általában csúnyák. Én se nézek ki jól, de rám még mondhatják, hogy férfias vonásaim vannak.
2014. ápr. 13. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!