Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek? Érez irántam...

Szerintetek? Érez irántam valamit vagy csak barátság?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akivel elég jó a kapcsolatom. Ma is beszélgettünk facebookon, és szóbahoztam hogy tetszik az egyik barátnőmnek. Rögtön közölte hogy neki nem jön be, mire én írtam hogy "Hál'Istennek!". Kérdezte miért írom ezt, aztán mondtam hogy nem illene hozzá a lány, ő ilyen szőkenősebb fajta. Kérdezte hogy ő milyen fajta, írtam hogy olyan hülyén normális! Kérdeztem hogy én milyen vagyok, azt mondta hülyén normális. Aztán rákérdezett hozzá milyen lány illene, mire írtam hogy olyan hasonló mint ő. Mondta hogy nevezzem meg aki illik hozzá, mire írtam hogy nem szeretném. Ő sírós smileyt írt és kérlelt még egy fél óráig hogy mondjam már meg. Persze én magamra mondoltam, mert tényleg szerintem illenénk egymáshoz.

2013. dec. 30. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerelem szerelem szerelemmm.

Cupi cupi cupidooo.

<3<3<3

Szerintem bejössz neki. Ennél tisztább célzásnak nem lehet semmit venni. Legalábbis szerintem.

2013. dec. 30. 10:33
 2/7 anonim válasza:

szerintem is bejossz neki.

iskolaban nem vetted eszre hogy kicsit vonzodik hozzad?:)

2013. dec. 30. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
bejössz neki az már fix, csak azt nem értem hogy miért nem mondta meg neked, miért téged nyúzott vele, a fiunak illik közölni először.
2013. dec. 30. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ebbõl csak annyi jön le, hogy leesett neki, hogy magadra gondoltál, és biztos ajart ebben lenni, de ez nem jelent semmit.
2013. dec. 30. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Tigen elég észrevehető volt, csak szerintem azérr nem mondta meg mert túl jó barátok vagyunk és attól félt elronhatja
2013. dec. 30. 11:34
 6/7 anonim válasza:
Szerintem szerelem.
2013. dec. 30. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki ezt kerdezte ilyon ram koszi Adig is Helloo:D
2014. febr. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!