Valaki ismerkedni? Lányok?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok. Szeretem a sportot nézni és űzni egyaránt. TV-ben a foci, a tenisz és a motorsportok kötnek le leginkább, de szívesen nézek kézilabdát, vízilabdát is. Szabadidőmben kerékpározni, futni szoktam sport terén. Ha az időjárás nem engedi, akkor megnézek egy jó filmet vagy zenét hallgatok, internetezek. Nem vagyok kocka, ki nem állhatom a számítógépes játékokat. Régen nem így volt, de mostanra próbálom hasznosan eltölteni a szabadidőmet. Szeretek sétálni, túrázni, kint lenni a természetben. Falun nőttem fel, sok háziállatunk volt így sejthető, hogy szeretem az állatokat is. Könyvet nagyon nem olvasok, inkább filmeket nézek. Nem szórom a pénzt, takarékosság jellemez. Ami az ismerkedést illeti próbálkozok itt is, ott is.:) Diszkóba nagyon nem járok el, mert nem az én világom az a környezet, akkor már inkább egy jó koncertre megyek el. Kedvenc zenei műfajaim a pop, disco, trance, techno, rock és persze az örökzöld slágerek, de musicalt is meghallgatom, ha megtetszik. Filmek közül inkább az akció, vígjáték, dráma, kaland, családi, animáció tetszik, de a thrillert is megnézem... Sorozatokat nagyon nem nézek, inkább dokumentumfilmek formájában. Érdekelnek a természettudományok, ezt hobbiként is gyakorlom. Informatikusnak tanultam, de ha visszafordíthatnám az időt, akkor inkább csillagásznak mennék.:D Romantikus személy vagyok, ez jó vagy rossz nem tudom. Ismerőseim kedvesnek, határozottnak, megbízhatónak tartanak. Segítek ahogy tudok bárkinek. Ha szeretnél megismerni mégjobban írj!2014. jan. 17. 01:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!