Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek lenne kedve ismerkedni...

Kinek lenne kedve ismerkedni (lányok)? 18/F

Figyelt kérdés

Először is pár szó magamról: 18 éves fiú vagyok, majd idén fogok végezni a gimnáziumban. 175 centi magas vagyok, átlagos kinézettel (csúnyának még nem nevezett senki :D) és testalkattal, sötétszőke hajam és zöldesbarna szemem van. Az ismerőseim általában kedvesnek és segítőkésznek tartanak, viszont kicsit naiv és álmodozó is vagyok, talán mert még mindig hinni akarok a szépben és a jóban (ezt persze néhányan már csúnyán kihasználták az életem folyamán). Egyesek csendesnek tartanak, ebből viszont csak annyi igaz, hogy nem jár a szám folyamatosan értelmetlen hülyeségekről, viszont ha találok egy nekem szimpatikus embert és egy számomra érdekes témát, akkor nagyon jó beszélgetőpartner tudok lenni. Szabadidőmben szeretek olvasni, tévézni, utazgatni, biciklizni, a legnagyobb hobbim azonban a foci (játszani is szoktam, meg gyakran járok ki meccsre). Hajrá Hali! :D

Röviden ennyit tudnék mondani magamról, ez a pár sor úgysem elég ahhoz, hogy megismerj jobban is. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és 15-18 év közötti lány vagy, lehetőleg valahonnan a Dunántúlról, akkor írj nyugodtan! (: Hozzám hasonló tulajdonságok előnyben, de bárkivel szívesen megismerkednék, később lehetőleg majd kapcsolat szintjén. Ha tehát érdekellek, írj privátban, és képet lécci küldj magadról (a válaszban majd én is megadok pár fotót magamról :)

2014. jan. 16. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Írj privit ;)

19L

2014. jan. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!