Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért vagytok ilyen taplók?

Fiúk! Miért vagytok ilyen taplók?

Figyelt kérdés

Felszállok a buszra macskahordozóval a kezembe ,benne egy négy kg-os macska (ami nekem nem könnyű) és nem adjátok át a helyet.

Oda vissza 4 buszra szállok fel az állatorvoshoz menet és soha nincs egy kedves férfi..

2014. jan. 16. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4kg-t se bírsz tartani? Elég gyenge vagy!Meg ki vagy te,hogy átadja valaki is a helyét neked?!
2014. jan. 16. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a nőtársaid talán átadták a helyet? Máskor tedd a lábad mellé a macskahordozót, és akkor nem kell tartanod... Logika -.-
2014. jan. 16. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azért nem adom át az ülőhelyem mert nem is szoktam leülni.
2014. jan. 16. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

1.Általánosítás utálom ezt. Nem mindenki tapló attól hogy most 4 buszon nem adta át senki a helyet.

2.Ahogy veszem helyi járaton mész és gondolom nem sokat lehetsz rajta hát miért panaszkodsz és rinyálsz itt a neten.

3.Én egy csomószor voltam úgy 60-70 éves öregasszonynak átadtam volna a távolságin ami tele volt de megköszöte és elutasította,pedig alig bírt álni a lábán ezért úgy vagyok vele ha valaki azt akarja adjám át a helyem akkor szóljon.

4.Ismerősömmel is voltam így csak azzal addig vitatkoztam , hogy végül elfogadta azt a nagy terhet,hogy leülhet :)

5.Kérdezd meg valakitől,hogy: "Kérem alig bírom el a szegény kis macskámat ,most megyek állatorvoshoz, lenne olyan kedves átadná a helyét vagy legalább megfogná a kismacskámat.

Akkor már lehet panaszkodni hogy tapló.

6.Én is általánosíthatnék egy rossz tapasztalatból:

Miért hisztis ilyen minden lány?

Miért nem tudják megoldani a problémájukat ahelyett,hogy a neten hisztiznének?

És még finom voltam.

2014. jan. 16. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Terhes nő vagy? Nem.

Idős vagy? Nem.

Ahhoz meg külön gratulálok hogy 4kg miatt a hajcihő, mi lenne Veled ha venni kéne 2kg lisztet meg 2kg cukrot? Nem tudom, hogy mehet a bevásárlás. :D

2014. jan. 16. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15#

Lehet gerincsérve van vagy hasonlók.

Viszont amit az előbb írtam nem ment fel sőt ha tényleg az van neki azt speciel én honnan tudjam?

Meg az előbbi példához hozzátéve:

Láttam egy nőn egyszer,hogy fáradt erre azt hitte ,hogy én terhesnek nézem(pedig nem is volt telt alkatú) és megsértődött, amikor kedves akartam lenni.

Manapság semmi sem jó.

2014. jan. 16. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha pedig iylesmi problémája van, azért van szája, hogy szoljon, és szerintem iylen esetben szintén mindenki szívesen átengedte volna a helyét, de ugye néma gyereknek...
2014. jan. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!