Fiúk! Miért vagytok ilyen taplók?
Felszállok a buszra macskahordozóval a kezembe ,benne egy négy kg-os macska (ami nekem nem könnyű) és nem adjátok át a helyet.
Oda vissza 4 buszra szállok fel az állatorvoshoz menet és soha nincs egy kedves férfi..
1.Általánosítás utálom ezt. Nem mindenki tapló attól hogy most 4 buszon nem adta át senki a helyet.
2.Ahogy veszem helyi járaton mész és gondolom nem sokat lehetsz rajta hát miért panaszkodsz és rinyálsz itt a neten.
3.Én egy csomószor voltam úgy 60-70 éves öregasszonynak átadtam volna a távolságin ami tele volt de megköszöte és elutasította,pedig alig bírt álni a lábán ezért úgy vagyok vele ha valaki azt akarja adjám át a helyem akkor szóljon.
4.Ismerősömmel is voltam így csak azzal addig vitatkoztam , hogy végül elfogadta azt a nagy terhet,hogy leülhet :)
5.Kérdezd meg valakitől,hogy: "Kérem alig bírom el a szegény kis macskámat ,most megyek állatorvoshoz, lenne olyan kedves átadná a helyét vagy legalább megfogná a kismacskámat.
Akkor már lehet panaszkodni hogy tapló.
6.Én is általánosíthatnék egy rossz tapasztalatból:
Miért hisztis ilyen minden lány?
Miért nem tudják megoldani a problémájukat ahelyett,hogy a neten hisztiznének?
És még finom voltam.
Terhes nő vagy? Nem.
Idős vagy? Nem.
Ahhoz meg külön gratulálok hogy 4kg miatt a hajcihő, mi lenne Veled ha venni kéne 2kg lisztet meg 2kg cukrot? Nem tudom, hogy mehet a bevásárlás. :D
15#
Lehet gerincsérve van vagy hasonlók.
Viszont amit az előbb írtam nem ment fel sőt ha tényleg az van neki azt speciel én honnan tudjam?
Meg az előbbi példához hozzátéve:
Láttam egy nőn egyszer,hogy fáradt erre azt hitte ,hogy én terhesnek nézem(pedig nem is volt telt alkatú) és megsértődött, amikor kedves akartam lenni.
Manapság semmi sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!