Ti pasik, miért vagytok olyan lánnyal akit csak
sajnáltok?
az hogy a langyi kapcsolat könnyeb kevesebb energiát kell belefeketetni és több kitartás is kéne hogy addig keressen még megtalálja azt amiről te beszélsz az a logikája
2014. jan. 10. 22:46
szerintem langyi kapcsolatban nem maradnak....de ha már langyi lett, és maradnak az azért van mert szereti a lányt...lehet hogy ez van, és el kell fogadni...hidd el,akkor sem lesz jobb ha szakítanak mert attól még szeretni fogja, vagy épp egyszerre gyűlöli,de mégis jelent neki valakit...hát igen, sz*r..
2014. jan. 10. 22:46
3/10 A kérdező kommentje:
De tehát nem rólam van szó, ez csak egy észre vétel. De akkor ha szereti miért csalja meg? Mert én úgy gondolom, ha valaki szereti a másikat nem csalja meg.
Olyat keress aki nem hülye, ennyi a logika. ;)
Mi is kérdezhetnénk hogy: Ti nők miért vagytok olyanok,ha mindent megteszünk értetek,szeretünk,akkor az úgy túl jó..és gondoltok egyet, elcseszitek az egészet,mert az úgy nem jó ha minden ilyen könnyen megy,inkább beleszerettek olyanba aki fele annyit se tenne meg értetek,és egy te lennél neki a tízenhuszadik trófea?!
Általánosítás van itt...megint, elég rendesen.
2014. jan. 10. 22:50
5/10 A kérdező kommentje:
Én itt nem akarok megsérteni senkit, tény és való hogy vannak kivételek, ezt aláírom. Én nem tartozom azok közé a nők közé! Én ezt kikérem magamnak!! Csak azért én is ráfáztam már jó párszor, és sehogy sem értem a logikát hogy akkor miért kell hülyíteni a másikat, ha esélyt meg nem adnak rá az illetőt hogy esetleg vmi legyen belőle.
ez inkább a lányokra jellemző.
képesek szeretet nélkül a pasikkal maradni, csak azért mert valami oka van: "villogni a barátnők előtt" stb.
Én ezt már megjártam egyszer, nem jöttem össze pont emiatt azzal akivel akartam, de közben meg tudtam hogy engem szeret. Csak: "az egész ismeretségének nem tetszett volna, azt a pasit miattam dobja"
2014. jan. 10. 22:54
Ezzel a szöveggel csak azokat a lányokat hitegetik, akiket meg akarnak dugni. Őket sem kedvelik, szeretik jobban, mint az aktuális barátnőjüket, sőt! Ha így lenne, akkor nem a barátnővel lennének. Sajnálatból! Persze! :D Igaz nyilván a barátnőbe sem olyan halálosan szerelmesek, ha már kikacsintgatnak a kapcsolatból. De az csak kamu szöveg, hogy mennyire megszerették azt, akivel, vagy akikkel félredugnak, csak szegény barátnőt sajnálják ott hagyni. Ilyenkor szokott még az jönni, ha már a szerető kezd gyanakodni, hogy megmondta ő a barátnőnek, hogy szakítani akar, de a barátnő majdnem öngyilkos lett. Meg hasonlók. :)
2014. jan. 10. 22:55
8/10 A kérdező kommentje:
Hát azért pasikra is jellemző, akinek nem inge ne vegye magára. De most komolyan. Nekem is volt egy srác akinek van bnője... és mégis tette nekem a szépet h így akar meg úgy akar, mindent megkapott amit szeretett volna, és mégis közölte velem ő megijedt és mégis a bnőjével marad, mert félti h lelkileg megsérül a csaj, meg hogy attól h nagyívben szarik rá a csaj de akkor is vele marad mert reménykedik h megváltozik....
hát látod, akkor mégse csak a pasikra vonatkozik.
És ha nem csak pasi probléma, akkor globális kérdés, azaz nektek nőknek is kell tudni erre a választ.
2014. jan. 10. 22:59
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a volt párkapcsolatom már maga volt a pokol, de mégsem dugtam félre, meg nem maradtam vele sajnálatból. Nagyon rossz volt, mert az volt, de mégis véget vetettem ennek. Nem értem hogy lehet így élni, vagy lenni valakivel is. Ha egyszerűen nem megy akkor miért kell erőltetni, miért nem lehet azt mondani h kész vége ennyi volt. Azért egyre furábbak az emberek, és most kivételesen elárulom a saját nemem, de nők között is egyre több olyan van aki a pénzre, meg a luxusra hajt.... Sajnálom az olyan pasikat akik ilyen nőkbe futnak bele, de azért némelyik férfit sem kell sajnálni....
Kapcsolódó kérdések: