Miért vagytok ilyenek lányok, miért csak az érzéketlen fiúkra buktok?
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy lány, aki tök aranyosnak tűnt, meg pont olyan típus, ami nekem bejön, szereti a sok ölelést, szeretgetést, de ahogy elkezdett itt nyájaskodni meg szíveket küldeni is nekem, hirtelen teljesen megőrjített és én is elkezdtem ilyen lenni, pedig nem is szokásom. szóval ilyen kis érzelmes, szeretgetős, nyálas fiú lettem. Közöltem is az érzéseimet, erre ő már letojt meg látszott, hogy nem érez úgy. Nem értem akkor miért ő kezdte éreztetni, hogy szeret engem mge szíveket küldnei, ah közben én éreztem úgy csak iránta? De olyan mintha épp attól ábrándult volna ki belőlem, hogy már belészerettem, míg nem kellett nekem még ő jött azzal, hogy úgy érzi szerelmes belém én meg akkor még bírtam tartani magam, de már én is kezdtem érezni iránta úgy. Erre végül mégis én szívem lett átszúrva és most gáz vagy sem, de sírni tudnék a fájdalomtól, annyira rossz, hogy ő így játszott csak velem és dobott. Nem tudom hol találok még egy aranyos lányt, akivel szerethetjük egymást főleg ezek után, ha úgysem értékelik a szeretetemet úgysem. Mert pont ilyen lány miatt lettem olyan, amilyen csak kihasználtam, szexeltem a lányokkal, meg kavargattam csak, semmi érzelem nem volt, mert féltem, hogy újra ez lesz és most, hogy újra úgy éreztem oda tudnám valakinek adni a szívem, megint csak csúnyán átszúrta ezt egy másik lány. Elegem van a lányokból, annyira az a rossz fiús érzéketlen állat kell nekik én megadom újra az leszek, kihasználom csak őket, úgyis erre buknak, hát legyen!3:(2014. jan. 11. 20:20
1/2 anonim válasza:
Emberi tulajdonság. Mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg.
2/2 anonim válasza:
sajnos megtörtént már velem,hogy azért szakitottam vkivel mert iszonyatosan agyon szeretett. az volt a baj,hogy én ettől nagyon megijedtem,hogy én ezt ennyire nem tudom komolyan venni(16/l).most igy belegondolva szeretnék egy szeretgetős fiút...de lehet h aztán ha lenne megint megijednék..ne gyötörd magad,ne próbálj meg megérteni minkett ,mert szinte lehetetlen:)) hidd el találni fogsz olyan lányt aki annyira szeret téged mint te őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!