Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokat képzelek magamról, ha...

Sokat képzelek magamról, ha én is elvárom azt, amit én nyújtani tudok a másiknak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 12:15
1 2 3
 21/30 kendrazoltan ***** válasza:
Az túl radikális lenne, ha egyik napról a másikra megvonnád tőle azokat az extrákat, amit a "te 50%-odon" felül adsz, az nagyon rövid időn belül visszaütne (akkor jönne a "megváltoztál" duma), így nem javaslom. Az általad leírtak alapján sajnos igen, az említett esetben már átfordultak a dolgok, bár a partner mentális épsége is lehet néha probléma (egy ismert internetes videó után szabadon idézve: "...túl sok itt a köc5ög..."). Ha találgatnom kellene, akkor te nő vagy, mert az általad vázolt problémák inkább férfitársaimra jellemzőek (tisztelet a kivétel). Ha ezt jól gondolom, akkor nagyon nagy fegyver lehet a kezedben a szex...ez most nem vicc...lehet, hogy hülyének néztek ezért, de jómagam is férfi vagyok, jól ismerem a saját hibáinkat és azt is tudom, hogy legtöbben viszont nem ismerik a sajátjukat, mert SOHA nem néznek magukba, elképzelhetetlennek tartják, hogy valamit rosszul csinálnak, ennélfogva leragadnak a személyiségfejlődés alsóbb szintjein. A lényeg: készíts neki egy kis meglepetést, valamilyen szexuális jellegű meglepit, pl valami nagyon szexi fehérnemű, valamilyen szexi jelmezben várd haza, erotikus masszázs, a végén pedig szenvedélyes szex. Olyan, ami nem a "megszokott", hanem légy heves, mint aki már nagyon ki volt éhezve...ha x nappal később, igazából bármennyivel később célzást tesz arra, hogy de jó volt és mennyire jó lenne újra vagy bármi ilyesmi, akkor a markodban van...egy férfi a jó szexért és a jó kajáért mindent megtesz, még akkor is, ha az, amit tenni kell érte, már kívül esik a személyes komfortzónáján. Kérsz cserébe egy kis masszázst, hogy utána meglátod, hogy mehet-e a dolog újra, amikor megvolt a masszázs, azt mondod, hogy ahhoz, hogy megint kedvére tegyél, ennél jobban kell teljesítsen...akkor hőbörögni fog, de meg fogja tenni legközelebb is, mert kell neki az, amit adtál neki...és szépen lépésről-lépésre visszajössz a "party-ba", anélkül, hogy ez neki feltűnne...ne mindig ugyanazt kérd tőle, mindig kicsit mást. Miután megtett neked minden olyat, amit máskor nem, rá lehet világítani (ha magától nem jön rá), hogy adni mennyire egyszerű dolog...
2014. jan. 16. 14:48
 22/30 anonim ***** válasza:

# 21: Akkor bizonyára nagyon elcsesztem, mert amikor a szexet fegyverként használtam (nagyon-nagyon régen), akkor annak az lett az eredménye, hogy egy idő után egyáltalán nem volt szex... Már akkor sem, amikor én kezdeményeztem.

És igen, sok a defektes pasi... Jelen pillanatban azt látom, hogy aki "normális" az éppen boldogan él egy párkapcsolatban, tehát csak a "maradékból" lehet válogatni.

2014. jan. 16. 14:53
 23/30 kendrazoltan ***** válasza:

Igen, sajnos hiba nem fér bele, tehát ha túl "erőszakosan" kérsz valamit, akkor bekapcsol a tudat alatti önvédelmi mechanizmusa, és inkább elfordul a dologtól...csak szépen, ismerve a másik ingerküszöbét lehet az ilyesmivel játszani, mert könnyen el lehet sietni azt, amit kifundáltál. Lényeg a türelem, az a legfontosabb...

Azzal pedig egyetértek, hogy egyre több a hülye. Sajnos az emberi értékrendek egyre jobban elcsavarodnak, mindenki az idióta filmekben és sorozatokban látott, kreált személyiségeknek akar megfelelni, sajnos ez a tendencia...könnyű mellényúlni, mert a jó színész viszont egyre több...

2014. jan. 16. 14:59
 24/30 anonim ***** válasza:
No igen... de amikor már éveket fektetek egy kapcsolatba, akkor néhány kudarc után egyre inkább elfogy a remény, hogy valaha is működhet normálisan, és inkább feladom. Mert ok, ismerjem ki a másik ingerküszöbét. Ez hónapokba, évekbe telik... elkezdek taktikázni, egyszer mellélövök... kész a baj. Már nem lehet visszafordítani. És akkor mindig kezdjem elölről újra és újra, megint hónapokat, éveket fektetve a kapcsolatba, reménykedve, hogy most majd pont eltalálom az ingerküszöböt? Én már ebbe belefáradtam... szeretnék hinni abban, hogy értelmes, felnőtt emberek között, akik elvileg fontosak egymásnak, nyíltan is meg lehet beszélni, és közösen keresni megoldást. De kezdem azt gondolni, hogy ez is csak az én naiv feltételezésem.
2014. jan. 16. 15:07
 25/30 kendrazoltan ***** válasza:
Igen, ez manapság sajnos egyre gyakoribb jelenség, ilyenkor nincs mit tenni, mint mérlegelni, hogy vajon az adott kapcsolat megér-e annyit, amennyit belefeccölsz...tudni kell továbblépni. Olyan, mint amikor az ember vár a buszra, amivel egy megállót kell menjen...eltelik öt perc, eltelik tíz perc és nem jön a busz. Elkezdesz azon morfondírozni, hogy gyalog már ott lennél, ahova mész, viszont ott a félelem, hogy ha most elindulsz, akkor tutira akkor húz el melletted a busz, amikor a két megálló között sétálsz félúton...és sajnos Murphy barátunk gyakrabban jelentkezik be ilyen esetekben, mint azt szeretnénk...
2014. jan. 16. 15:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem szoktam leragadni (most már) számomra nem jó kapcsolatokban, de még így is... mire kiismerek valakit, az fél-egy év minimum. De minden kiismerés egy potenciális kudarc, és mivel eddig még csak kudarcaim voltak, ezért nem szívesen kísérletezem már. Próbálom megtalálni, hol a hiba, de te is azt írod, hogy nagyon vékony a jég... könnyű mellélőni, pontosan be kell mérni a másik tűrőképességét. De basszus, ha fél-egy év után lövök mellé, akkor tényleg lehet feladni, mert már nincs visszaút?! Ez elég reménytelennek tűnik így!
2014. jan. 16. 16:01
 27/30 kendrazoltan ***** válasza:

Van neked egy idézet, amit a teljesség igénye nélkül próbálnék leírni neked és mindazoknak, akik hasonló cipőben járnak:

Ha az élet néha padlóra küld, állj fel, mosolyogj és mondd neki: Úgy ütsz, b***dmeg, mint egy kislány!

Sokszor nem könnyű felállni, de meg kell tenned magadért. Én is voltam már nagyon lent, de attól nem lesz jobb, nem jutsz előrébb az életben. Ilyenkor sokszor esik az ember abba a hibába, hogy erőltetve akar megfelelő párt találni magának, de mint azt tudjuk: nagy akarásnak nyögés a vége. Ez örök igazság, bár kissé közhelyes, de ha belegondolsz, a közhelyek mind örök igazságok...ha valami nem működik, tovább kell állni. Ezt úgy a legkönnyebb megtenni, hogy a párkapcsolat befejeztével kieső tevékenységeket pótolod olyan dolgokkal, amik lefoglalják a felszabaduló idődet és energiádat, és amik előrébb visznek az életben, amitől akár szakmailag, akár emberileg több leszel. Ki kell próbálni olyan tevékenységeket (sport, hobbi, munka), amiket addig eszedbe sem jutott kipróbálni...az élet olyan embereket fog az utadba hozni, hogy nem is gondolnád...legtöbben csak a kapcsolati tőkédet gyarapítják (ami egyébként nem hátrány), néhányan esetleg barátok lesztek és még az is lehet, hogy elhozza neked az igaz szerelmet...viszont ha befordulsz, akkor olyan falat emelsz magad köré, amin senki nem lát át. Nem azt mondom, hogy ne legyen egy lépés távolság az elején, mert az szükséges, de ne zárkózz be, mert akkor leginkább magaddal tolsz ki, hiszen bár kizárod a rossz dolgokat/embereket is, de ezekkel együtt az álmaidat is...

2014. jan. 16. 18:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Dolgozom én magamon... kőkeményen. Pszichológushoz is járok már hónapok óta, vannak új tevékenységek, barátok az életemben. De minden egyes kudarcos próbálkozás, hogy mindig pontosan ugyanaz a vége, egyre inkább emeli a falamat....
2014. jan. 16. 18:45
 29/30 kendrazoltan ***** válasza:
A lényeg éppen az, hogy neked nem szükséges próbálkoznod, hagyd, hogy nálad próbálkozzanak, mert akkor már előre tudod, hogy olyannal állsz szemben, aki akar téged és nem rest ezért tenni...tehát már kedvező a kiinduló pozíciód... ;)
2014. jan. 16. 19:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Írtam privit. Amúgy próbálkozásilag eddig csak olyanokkal találkoztam, akik szívesen megdugnának... lehet, hogy nem megfelelő körökben mozgok, de tényleg nem volt még olyan pasi az elmúlt 2 évben, aki csak úgy spontán "udvarolni" kezdett volna. (Illetve egy volt, de valami számomra ismeretlen okból kifolyólag hirtelen eltűnt.)
2014. jan. 16. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!