Sokat képzelek magamról, ha én is elvárom azt, amit én nyújtani tudok a másiknak?
# 21: Akkor bizonyára nagyon elcsesztem, mert amikor a szexet fegyverként használtam (nagyon-nagyon régen), akkor annak az lett az eredménye, hogy egy idő után egyáltalán nem volt szex... Már akkor sem, amikor én kezdeményeztem.
És igen, sok a defektes pasi... Jelen pillanatban azt látom, hogy aki "normális" az éppen boldogan él egy párkapcsolatban, tehát csak a "maradékból" lehet válogatni.
Igen, sajnos hiba nem fér bele, tehát ha túl "erőszakosan" kérsz valamit, akkor bekapcsol a tudat alatti önvédelmi mechanizmusa, és inkább elfordul a dologtól...csak szépen, ismerve a másik ingerküszöbét lehet az ilyesmivel játszani, mert könnyen el lehet sietni azt, amit kifundáltál. Lényeg a türelem, az a legfontosabb...
Azzal pedig egyetértek, hogy egyre több a hülye. Sajnos az emberi értékrendek egyre jobban elcsavarodnak, mindenki az idióta filmekben és sorozatokban látott, kreált személyiségeknek akar megfelelni, sajnos ez a tendencia...könnyű mellényúlni, mert a jó színész viszont egyre több...
Van neked egy idézet, amit a teljesség igénye nélkül próbálnék leírni neked és mindazoknak, akik hasonló cipőben járnak:
Ha az élet néha padlóra küld, állj fel, mosolyogj és mondd neki: Úgy ütsz, b***dmeg, mint egy kislány!
Sokszor nem könnyű felállni, de meg kell tenned magadért. Én is voltam már nagyon lent, de attól nem lesz jobb, nem jutsz előrébb az életben. Ilyenkor sokszor esik az ember abba a hibába, hogy erőltetve akar megfelelő párt találni magának, de mint azt tudjuk: nagy akarásnak nyögés a vége. Ez örök igazság, bár kissé közhelyes, de ha belegondolsz, a közhelyek mind örök igazságok...ha valami nem működik, tovább kell állni. Ezt úgy a legkönnyebb megtenni, hogy a párkapcsolat befejeztével kieső tevékenységeket pótolod olyan dolgokkal, amik lefoglalják a felszabaduló idődet és energiádat, és amik előrébb visznek az életben, amitől akár szakmailag, akár emberileg több leszel. Ki kell próbálni olyan tevékenységeket (sport, hobbi, munka), amiket addig eszedbe sem jutott kipróbálni...az élet olyan embereket fog az utadba hozni, hogy nem is gondolnád...legtöbben csak a kapcsolati tőkédet gyarapítják (ami egyébként nem hátrány), néhányan esetleg barátok lesztek és még az is lehet, hogy elhozza neked az igaz szerelmet...viszont ha befordulsz, akkor olyan falat emelsz magad köré, amin senki nem lát át. Nem azt mondom, hogy ne legyen egy lépés távolság az elején, mert az szükséges, de ne zárkózz be, mert akkor leginkább magaddal tolsz ki, hiszen bár kizárod a rossz dolgokat/embereket is, de ezekkel együtt az álmaidat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!